Szekeres Viktor

Három jelenetből fog állni a másik Steve Jobs-film

Jó ideje semmit sem hallani Aaron Sorkin Steve Jobs-filmjéről, de remélhetőleg még életben van a projekt, hiszen ha megvalósul, akkor mindenképp a különleges alkotások közé fog tartozni.

Az már tavaly kiderült, hogy két nagyobb mozifilm is készül Steve Jobs életéről, s mivel az egyik, az Ashton Kutcher főszereplésével készült, az előzetes alapján eléggé független színezetű jOBS már augusztusban bemutatásra, érdemes felidézni azt, hogy mit tudunk a másikról. Ez nem lesz nehéz, hiszen mondhatni csak azt, hogy a forgatókönyvét az az Aaron Sorkin írja, aki egyrészt olyan kultikus tévésorozatokat készített, mint Az elnök emberei vagy az Esti meccsek, másrészt pedig a 2010-es év legjobb filmjének, a Social Network - A közösségi hálónak is ő jegyezte a szkriptjét.

Sorkin Jobs-filmje, bár elég régóta volt róla hír, így nem tudjuk, miképpen áll a projekt, elég különlegesnek ígérkezik. Egy tavaly év végi interjúból kiderült, hogy a rendezővel és színészekkel egyelőre még nem rendelkező alkotás mindössze 3 jelenetből fog állni, amelyek valós időben fognak játszódni - ezekből fogjuk megismerni az Apple egykori első emberét. Mindhárom jelenet 20 perces lesz és három nagy termékbemutató előtt fog játszódni: 1984-ben, az eredeti Macintosh számítógép, 1990-ben, a NeXTcube, valamint 2001-ben, az eredeti iPod bemutatása előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!