Szekeres Viktor

Itthon is mozikba kerül az év legnagyobb horrorsikere

Szeptember 19-től a magyar mozikban is látható lesz 2013 elsöprő horrorsikere, a Démonok között (The Conjuring). Ráadásul szinkronos verzióban, bár ennek nem biztos, hogy mindenki örül.

Az idei év legnagyobb horrorsikere Amerikában a The Conjuring, melyet végül itthon is be fog mutatni az Intercom Démonok között címmel. A Magyarországon szeptember 19-én bemutatásra kerülő film minden idők egyik legsikeresebb eredeti horrorja odakint, eddig 120 millió dollár bevételre tett szert, s A kör óta a legtöbb pénzt hozta Amerikában.

A film rendezője, a malajziai születésű, Ausztráliában nevelkedett James Wan eddig is a műfaj klasszikusának számított: rendezőként ő indította útjára például a Fűrész-filmeket is. A Démonok között azonban nem a Fűrész útját járja. A sztorija megtörtént esetet dolgoz fel. A Warren-házaspár a hetvenes években valóban természetfölötti jelenségek kivizsgálásával és ördögűzéssel foglalkozott, és valóban járt a Rhode Island-i tanyaházban, melyet nyolc generáció halottai laktak - és semmi áron nem voltak hajlandóak kiköltözni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #4
    Az meg pont fordítva volt úgy, az eleje egy átlagos, közhelyes horrornak indult, aztán a végére iszonyatosan felpörgött, özönlő kísértetekkel, tomboló démonokkal, szellemvadászokkal. Nagyon jó kis film volt!
  • e98ff #3
    Láttad már ugyanettől a rendezőtől az insidious c. filmet? Na az is nagyon ott van, én már ezt is nagyon várom.
  • hakos007 #2
    Nálam a film elég vegyes érzelmeket váltott ki. Az eleje jól indul még a közepe is elmegy... de a vége valahogy nem volt au igazi :) de ajánlom egyszer nézhetős
  • Broafka #1
    jól hangzik, reméljük tényleg olyan jó, mert már nagyon csorog a nyálam egy jó kis horrorra. A legtöbb olyan gagyi...