Szekeres Viktor

Jövőre két Paranormal Activity-film érkezik

Fellélegezhetnek a horror műfajának rajongói, hiszen a gyártó stúdió végre hivatalosan is bejelentette, hogy mikor láthatjuk a következő (két) Paranormal Activity-filmet.

Már pár hete is pedzegettük a Paranormal Activity-széria körüli furcsa helyzetet, de végre most már hivatalos információkkal is szolgálhatunk a horrorsorozat rajongóinak. Bár az előzetes tervekkel ellentétben 2013-ban nem lesz Paranormal Acitvity-epizód a mozikban, a Paramount Pictures megerősítette, hogy 2014-ben két epizóddal is jelentkezni fognak.

Január harmadikán kerül bemutatásra Amerikában a tervezett latin tematikájú spinoff, a Paranormal Activity: The Marked Ones, míg a Paranormal Activity 5-öt október 24-étől láthatja a közönség. Előbbi film a franchise-ból leágazó történet lesz Christopher Landon tollából és spanyol származású szereplőgárdával fog dolgozni - a sztori pedig természetesen erősen vallásos ihletettségű lesz. Az ötödik részről pedig még továbbra sem lehet tudni semmit, sem azt, hogy ki írja, sem azt, hogy ki rendezi - a halasztásnak is épp ez volt az oka, ugyanis vélhetően még nincs meg a megfelelő forgatókönyv.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!