Szekeres Viktor

Elkészült a 3D-s Terminátor 2

2017-ben 3D-ben is megnézhetjük a Terminátor második részét.

Manapság rengeteg nagyköltségvetésű filmet konvertálnak 3D-ssé, azonban az olyan formátum iránti érdeklődés észrevehetően visszaesett Amerikában. Fura azonban, hogy itthon még mindig nagyon menő a térhatás, a sokszor a mozis jegyárak miatt sápítozók valamiért minden további nélkül kifizetik a felárat az ilyen vetítésekre.

A 3D népszerűségének csökkenését a klasszikusok 3D-s felújításai/konvertálásai révén is konstatálhatjuk, hiszen egyre kevesebb korábbról ismert alkotás kap efféle ráncfelvarrást. Azonban jövőre ismét láthatunk egyet, mégpedig a Terminator 2 3D-t - talán itthon is. Azt a második Terminátor-filmet, mely annak idején minden idők legdrágább filmjének számított a maga 102 millió dolláros költségvetésével. A befektetés persze megtérült, hiszen a világszerte több, mint 520 milliós bevétel mellé még 4 Oscar-díjat is besöpört James Cameron csapata.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pr3cious #4
    "Aztán ebben a filmben már nem macska szerepel Mit-sem-sejtő Ártatlan Lényként, hanem egy ennivalóan pisze, Nyuszi nevű kislány, ami azért elég elcsépelt fogás, és ráadásul egyáltalán nem növeli a feszültséget, mert míg a macskáért aggódhatunk, addig Nyusziról azonnal tudható, hogy bármi történhet, ő maximum csak egy kicsit maszatosabb lesz, de amúgy a hajaszála sem fog görbülni. Végül: egy szörny helyett most több tucatnyival kell hőseinknek szembenéznie, ami ugyancsak nem okoz a filmben minőségi változást.”
    (Szemadám György kritikája. In: Filmvilág 1988/4, 52. oldal)"
  • pr3cious #3
    vagyis a legrosszabbakat? sikerült egy atom nyomasztó scifit (alien) egy egyszer nézhető akciófilmé konvertálni (alien2)
    első résztől a hideg kirázott második résznél néztem hogy ez meg mi???
  • Jawarider #2
    Otthon a 3D-re konvertáló tv-men már megnéztem jó minőségben.
  • Ender Wiggin #1
    A legjobb folytatásfilmeket is Cameron jegyzi...