Szekeres Viktor

Schwarzenegger megcsinálja a Running Man 2-t?

Lehet, hogy folytatást kap a Menekülő ember?

Arnold Schwarzenegger egy november 15-én Londonban megrendezésre került nézői fórumon azt találta mondani, hogy elkészülhet a folytatása a Menekülő embernek (Running Man) - legalábbis némi mozgolódás kezdődött Hollywoodban, már ami a film folytatásainak jogait illeti. Ez persze még véletlenül sem azt jelenti, hogy el fog készülni az 1987-es scifi második része, de legalább a pletyka, illetve értesülés forrása megbízható.

A Stephen King novellája alapján készült film esetleges folytatása, valamint a jövő nyáron bemutatásra kerülő Terminátor-reboot mellett Schwarzenegger röviden beszélt még a The Legend of Conanről, mellyel kapcsolatban megjegyezte, hogy hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy felkérték őt a visszatérésre. S végül azzal zárt folytatásokkal kapcsolatos mondandóját, hogy már olvasta az Ikrek második epizódjának, a Hármasikreknek (Triplets) első forgatókönyv-vázlatát. Mint ismeretes az Ikrek 2 Schwarzenegger, Danny DeVito és Eddie Murphy főszerepésével készülne, ha kész lesz a szkript és zöld lámpát kap a produkció.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #7
    Ha mégis megcsinálja, nagyon de nagyon össze kell szednie magát....
  • Ender Wiggin #6
    Az utóbbi filmjei szarok, de nem miatta. Az ő rovására leginkább azt lehet írni, hogy 30 év alatt nem sikerült megtanulnia angolul...
  • Dynamic #5
    Ez mekkora hülyeség! Az életben is bottal meg járókerettel jár?
    Egyszerűen abszurd az az elgondolás, hogy csak azért mert már idős, akkor csak a lerobbant vénember szerep a hiteles. Holott a való életben most is viszonylag fitt.
  • tomboy013 #4
    Egy kis tiszteletet adhatnátok neki. Élete folyamán szinte mindig élvezetes filmekben játszott mind a mai napig. Nem mellékesen olyan sikereket ért el élete folymán amit ti biztosan nem fogtok. Gondolom pont ez böki 1-2 ember csőrét ;)
  • Ragnaar #3
    Miért? Clint Eastwood is öreg már egy ideje, mégis csinált néhány akciófilmet kb. 60 évesen ami működött.
  • Szefmester #2
    Bottal halálos a vén szivar...
  • hypno #1
    Ez valami tolókocsis, vagy járókeretes történet lesz?