Szekeres Viktor

Kőkemény előzetest kapott az új Schwarzenegger-film (18+)

A hónap legjobb előzetesében nem kis vérfürdőt rendeznek Schwarzeneggerék.

Sajnos még mindig nincs magyar premierdátuma Arnold Schwarzenegger új filmjének, a Sabotage-nak, de nem lennénk szomorúak, ha mihamarabb kitűznék, ugyanis a legújabb, erősen korhatáros előzetes alapján egy kötelező mozis élményről van szó. Az Amerikában március 28-án bemutatásra kerülő akcióthriller az akciósztár mellett még olyan színészek fognak szerepelni, mint Olivia Williams, Mireille Enos, Sam Worthington, Harold Perrineau, Terrence Howard, Joe Manganiello, Max Martini és Josh Holloway.


Az eredetileg Ten címre hallgató film már csak azért is tűnik nagyon ígéretesnek, mert rendezője az a David Ayer, akinek pályája a Nehéz időkkel indult, Az utcai királyaival folytatódott, s legutóbbi filmje a remek Az utolsó műszak volt. Arról nem is beszélve, hogy korábban forgatókönyvíróként további, karcos rendőrfilmeket is jegyzett, például a Kiképzést, illetve a Dark Blue-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chris05 #8
    tomboy013 - Dettó. Nem kicsit el volt maszkírozva és kicsit olyan, mintha meg is hízott volna. Szerintem jó kis film lesz ez.
  • Hirvaer #7
    Végre egy film! :D
  • NEXUS6 #6
    Hú, ez végre zúzós lesz!
    XD
  • Pares #5
    Jól néz ki, most hallok róla először. Az utolsó műszak meg egy ritka szar film volt, legalábbis évek óta az első és azóta is az egyetlen, amelyen majdnem elaludtam, és úgy vártam a végét mint a messiást. Úgy reklámozták/reklámozzák, mint ha nem tudom milyen megváltás lenne. Persze ez csak egy szubjektív vélemény.
  • jawarider2 #4
    Hamarabb is megjelenhetett volna az SG-n e cikk.
  • dante3 #3
    Nagyon jónak néz ki, szeressük előre is!
  • tomboy013 #2
    Basszus Worthingont fel se ismertem, csak mikor írták a végén a nevét =D Tuti kis filmnek ígérkezik.
  • CairoJack #1
    Teccik, teccik naon. Arnie visszatér végre? Remélem.