Szekeres Viktor

Ilyen lesz Arnold az új Terminatorban

Schwarzenegger sem maradhat le a Terminátor rebootjának képsorozatáról.

Fura módon a Terminator: Genisys első hivatalos képen nem szerepelt a filmben egy öregedő Terminátort alakító Arnold Scwarzenegger, de végre róla is mutathatunk egy fényképet, melyről megállapíthatjuk, hogy az a bizonyos öregedés azért közel sem olyan veszélyes esetében. A scifi története 2029-ben játszódik, az emberek és a Skynet háborújának idején, amikor John Connor, az emberi ellenállás vezetője visszaküldi a múltba leghűségesebb katonáját, Kyle Reese-t, hogy megmentse saját édesanyját, Sarah-t egy, a megölésére küldött Terminátor elől. Azonban a múltba megérkező Reese közel sem olyan világba csöppen, mint amire számított.

Mint az ismeretes, a reboot a tervek, vagyis az ötödik Terminátor-mozifilm egy új franchise első része lenne, melyet tovább kettő követne. A Paramount Pictures miután 2015. július elsején bemutatja a Genisyst, 2017. május 19-én a Terminator 2-t, míg 2018. június 29-n a Terminator 3-at is moziba küldi, persze a címek egyelőre nem hivatalosak. (A körülbelül egy éves differenciából egyébként arra következtethetünk, hogy a következő két epizódot egyszerre fogják forgatni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • madox007 #2
    ki kíváncsi egy 70 éves nyugdíjas terminátorra? ? azt a pénzt amit odaadnak neki inkább fordítsák egy igazán jó forgatókönyv íróra egy jó rendezőre jó színészekre és a látványra..
  • Ragnaar #1
    wat