Szekeres Viktor

Újabb filmben bővítik Harry Potter mozis világát

Második része is lesz a Legendás állatoknak.

A Warner Bros. kampányának köszönhetően valószínűleg már mindenki tudja, hogy novemberben új filmmel bővül a Harry Potter-univerzum, A Legendás állatok és megfigyelésükkel (Fantastic Beasts and Where to Find Them). Azonban ez természetesen még csak a kezdet, bár eddig csak sejthettük ezt, most azonban a gyártó stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy elkészíti a második részt is, amit 2018. november 16-án fog bemutatni Amerikában.

Az első film története hetven évvel a Harry Potter-széria előtt játszódik, és Newt Scamanderről, a címbéli tankönyv kitalált szerzőjéről szól - őt az Oscar-díjas Eddie Redmayne fogja alakítani, a további szereplők: Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove, Colin Farrell, Jon Voight, Carmen Ejogo, Gemma Chan és Ron Perlman. A történet 1926-ban kezdődne, amikor is Scamander New York Cityben pihen meg világkörüli útját követően, mely során új, mágikus állatokat gyűjtött össze. Azonban ezeket az állatokat igen nehéz kordában (poggyászban) tartani, így idővel rászabadulnak a városra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    A Goodreads hivatalos folytatásnak jelöli. De tényleg az alapja a színpadi változat.. igazad van. Azért kíváncsi lennék rá regényre, ha magyarul is megjelenne. Valahogy a regényekben nem tűnt annyira töketlenkedőnek Harry Potter, mint a filmekben.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.08.21. 23:56:41
  • zetortraktor #2
    Az nem igazi könyv, csak a korábbi színdarab átírása, szóval nem annyira új, de nyilván azt is megpróbálják megcsinálni.
  • Cyberdog #1
    S majd jön a Harry Potter új része is... gondolom. Mivel az új könyv is kb egy hónapja jött ki Angliában. Ott már a gyerekei is bele fognak keveredni a dolgok menetébe.