Gyurkity Péter

Jövő év elején jöhet a HTC M9 és M9 Prime

A cég jelenleg kapható zászlóshajója nem kapja meg módosított változatát, az utódok azonban jövőre jönnek.

Az @evleaks ismét újabb részletekkel szolgált a tajvani gyártó terveivel kapcsolatban, ebből pedig kiderül, hogy a legutóbb a pletykákban felmerült okostelefon valószínűleg mégsem látja meg a napvilágot, ez azonban nem akadályozza meg a vállalatot abban, hogy 2015 elején két újabb példányt dobjon majd piacra.

Nem is olyan rég olvashattunk arról, hogy M8 Prime néven hamarosan egy újabb telefont vehetünk majd a kezünkbe. A magukat jól értesültnek beállító források arról beszéltek, hogy a módosított példány egy 5,5 hüvelykes kijelzővel jelenne meg, amely Quad HD, vagyis 2560 x 1440 pixel felbontást támogatna, ezt pedig egy Qualcomm Snapdragon 805 processzor, 3 GB RAM, valamint LTE Cat 6 hálózati elérés egészítené ki. Most úgy tűnik, hogy ez a készülék nem fog a piacra kerülni, a cég azonban nem mondott le arról, hogy 2015 kora tavaszán egy újabb párosról rántsa le a leplet.

A következő év első negyedében ugyanis - legalábbis a most megjelent hír szerint - szinte egyszerre mutatkozna be a HTC M9 és M9 Prime. Érdekes módon a Prime névre hallgató változat megjelenését várják némileg előbbre, bár arról egyelőre nem szól a fáma, hogy ez pontosan miben különbözne az eredeti példánytól. Arról sem beszélnek, hogy az új generáció milyen eltéréseket tartalmaz majd a jelenleg kapható készülékekhez képest, bár itt nyilván arra számíthatunk, hogy a főbb hardveres jellemzők frissülnek, míg a kinézet, vagyis a dizájn nagyjából követi majd a cég esetében megszokott főbb vonalakat.

Néhány koncepció máris megjelent az M9-ről, ezek hitelessége azonban nyugodtan kétségbe vonható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!