Gyurkity Péter

HTC One Prime és One mini 2

A HTC új zászlóshajóját módosítaná egy még erősebb példánnyal, eközben készül a mini frissítése is.

Nem is olyan rég jelent meg az M8, amely végül a The All New HTC One néven bukkant fel a piacon, máris megjelentek azonban az első értesülések az okostelefon frissítéséről, amely nagy valószínűséggel szeptemberben venné fel a harcot az új iPhone-nal és az egyéb csúcskategóriás fejlesztésekkel.

Az állítólagos HTC One Prime egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kapna, amely QHD, azaz 1440 x 2560 pixel felbontást támogat - ilyen érintőképernyőt az LG jóvoltából már láthattunk, a dél-koreai rivális ráadásul éppen ilyen panellel látná el saját, G3 névre hallgató okostelefonját. A processzor feladatait egy 2,3 GHz-en futó Snapdragon 805 chip látná el, ezt pedig 3 GB RAM, USB 3.0, valamint egyéb komponensek egészítenék ki. Némi problémát okoz, hogy a forrás szerint ismét megkapnánk a Duo Camera felállást, ezúttal azonban egy 5 megapixeles UltraPixel kamera és annak 18 megapixeles mélységérzékelő társa kapna helyet a hátoldalon - ez utóbbi kissé nehezen hihető, de a gyártó már korábban is okozott meglepetést ezen a téren.


A HTC háza táján egy sajtónak szánt felvétel is kiszivárgott, amely egy eddig nem ismert készüléket ábrázol, méghozzá több eltérő színben. A jól értesültek szerint a HTC One mini 2 okostelefonról van szó, amely a tavaly felbukkant eredeti mini közvetlen utóda lenne. Ez elődjéhez hasonlóan ismét némileg lebutított hardverrel jelenhet meg, ezúttal természetesen az M8 kisebb testvéreként, nélkülözve annak iker-kameráját saját hátoldalán - a mélységérzékelést a jelek szerint itt nem tartják annyira fontosnak.

A pontos hardveres jellemzőket és a megjelenési dátumot egyelőre nem ismerjük, ám ha a tavalyi példát követik, még júniusban megjelenhet az új jövevény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!