Szekeres Viktor

Előzetest és plakátot kapott az új magyar scifi mozifilm

Megérkezett az Aura című magyar scifi új előzetese.

A Sherlock Holmes nevében c. magyar ifjúsági kalandfilm alkotói 2013 augusztusában forgatták le új, Aura című sci-fi játékfilmjüket. A film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül, az alkotók összefogásának eredményeképpen jött létre. Most megérkezett a legújabb előzetes.


A film fontosabb szereplői, a tinédzserek a Sherlock Holmes nevébenből ismerősek lehetnek - Szénási Kristóf és Ungvár Ádám mellett Kapócs Panka és Dubai Péter kapott kiemelt szerepet. A történet négy fiatalról szól, Tokióról, Petiről, Ádámról és Eszterről, akik egy puszta közepén ébrednek fel lerobbant autójukban. Bár számításaik szerint reggel van, mégis sötétség veszi őket körül, mintha nem kelt volna fel a Nap. Rövidesen rájönnek, hogy egy hatalmas, sötét aura borul rájuk, amely nem engedi át a fényt és elzárja őket a külvilágtól. A filmet az a Bernáth Zsolt rendezte, aki korábban olyan alkotásokat jegyzett, mint a kultikus Hasfalmetszők és a Sohasevolt Glória.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kastil #8
    Támogatással elveszne a szabad kéz is. Jobb ez így, bár az eredeti magyar hangos filmek valahogy mindig sokkal szarabbnak tűnnek, mint egy szinkronizált.
  • stinkydiver73 #7
    Színes szinkronizált magyar film.
  • lamer the true #6
    A támogatás nem mindig tesz jót.

    Lehet ha nincs támogatás, nincs olyan aki az ingyen pénzre ácsingózik.
    Nem értem miért kéne nekem adófizetőnek bármilyen filmet is támogatnom. Az ilyen agyontámogatott filmeket általában senki sem nézi meg ezért is kell a támogatás.
  • Wittgen #5
    És pont az ilyen újítók nem kapnak egy fillér támogatást sem.
  • Sir Charles #4
    Meg az a durva, hogy a trailerben látható egypár effekt jobban néz ki, mint a 100 milliós költégvetésű magyar nagyfilmek egy egy hasonló jelenete.
  • hgaben90 #3
    Hol voltak az ilyen érdekes magyar ifjúsági filmek amikor én voltam kisgyerek/tizenéves? jobb későn, mint soha, mondjuk.
  • Kelta #2
    ez egész jónak tűnik, lehet olcsók a megoldások, de a történet érdekes így elsőre..
  • Dynamic #1
    Baura alatt 2?
    A trailert nézve, le sem tagadhatnák, hogy ők csinálták a SH nevében filmet. Annak ellenére, hogy látszik pár filléres film ez is, százszor inkább Bernáthéknak adnám a több százmilliós befektetéseket, mert szerintem marha jó alkotásokra lennének képesek.