Szekeres Viktor

Megérkezett az új Godzilla-mozifilm első előzetese

Messze még az új Godzilla-mozifilm májusi premierje, de végre láthatjuk normális minőségben azt az előzetest, melyet nyáron a San Diegóban megrendezésre került Comic Con közönségének vetítettek le. Kár, hogy a Warner egyelőre mindenhonnan törli.

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. stúdió nem szeretné, ha idő előtt megkezdődne az Amerikában május 16-án bemutatni tervezett Godzilla-reboot reklámkampánya, hiszen nem csak a pár hete a neten feltűnt plakátot kezdték el irtani mindenhonnan, hanem az alábbi előzetest is, amelyet hamis címen töltöttek fel három hete a YouTube-ra, de csak most tették nyilvánossá. Természetesen a trailer azóta már eltűnt a videómegosztóról és a stúdió határozott kérésére az amerikai filmes honlapok is eltávolították a videót, illetve az arra mutató linkeket, tehát nincs okunk kételkedni az alábbi videó valódiságában, mely egyébként a leírások szerint megegyezik a Comic Conon levetített előzetessel.


A filmet Gareth Edwards rendezte olyan színészek főszereplésével, mint Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Cranston és Sally Hawkins. A nagy kérdés, hogy egy minimál költségvetésű filmet (Monsters) követően Edwards miképp lesz képes megbirkózni egy száz milliós produkcióval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #10
    Az elozo bejott, kivancsi vagyok milyen lesz...
    Es hat En is a "szornyeknek/lenyeknek" szurkolok mindig.:)
  • NovaTerra #9
    Mégis melyik filmre van olyan nagy szükség? Már nem jön aranypolgár szintű film, ami alapjaiban változtatja meg a filmművészetet.
  • Ender Wiggin #8
    ez tipikusan az a film, amire semmi szükség nem volt. főleg nem reboot címszó alatt...
  • ricsa008 #7
    ahogy elnézem kicsit mások lesznek a méretek :D
  • negyven2 #6
    Kimarad a cikkből, hogy ez az előzetes még a 2012-es Comic Conon-ról, hivatalos forgatás megkezdése előttről való. A hivatalos Trailer november 3.-án jön ki.
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Ilyen filmekben mindig a szörnyeknek drukkolok.
  • broman191 #4
    Ha sikerül hozni a 98'-as mozi szintjét, akkor már szeretni fogom, hogyha nem, akkor is megnézem egyszer... :)
  • HalálosHintalow #3
    Igen az egész Japán Godzilla széria, kezdve az 1954-es Gojirával, a nukleáris eredetre épít, gyakorlatilag a Hirosimai atom okozta szorongás volt az egésznek az ihletője.
    Nem véletlen, hogy a Japán filmek nagy részében Godzilla sokkal inkább természeti erő/csapás, nem egy nagy állat. (csak kivédeni próbálják több-kevesebb sikerrel, legyőzni esélyük sincs)
  • xido #2
    Jól vélem,hogy Oppenheimer monológot hallani,tehát itt is Hiroshima-i alapja lesz a mutációnak..vagy az amúgy is a japán eredeti alapja volt és nem csak Emmerich találta ki?
  • endrev #1
    Hát izé... A CGI minősége ma már nem kihívás. Attól még nem lesz jó egy film. Nagy elvárásoknak kell megfelelniük az előző rész után...