Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktörlodet.
Mozgó ablaktörlo alá nem lehet betenni a büntetocédulát...
Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen.
Ha mindenképpen fogyni szeretnél, azt tanácsolom, hogy egyél amennyit jól esik, csak ne nyeld le!
Nem minden arany, ami hörcsög!
A dinnyeevés olyan valami, mintha elrágnál egy pofa vizet.
Amit ma megtehetsz, halaszd holnaputánra és lesz két szabadnapod!
Csak a hangom miatt nem lettem énekes.
Az alkohollal nincs semmi problémám. De nélküle...
A varjú is énekesmadár, csak gyorstalpalón végzett.
A szerelem abból áll, hogy ötvözni kell egy vámpír temperamentumát egy őzike türelmével.
A szerelmes férfi nem teljes ember, amíg meg nem házasodik. Attól aztán teljesen kész lesz...
Golyó általi halálnak nevezzük, amikor belepusztulsz az ágyékonrúgásba.
A hippi olyan ember, akinek olyan hosszú haja van, mint Tarzannak, olyan a járása, mint Jane-nek és olyan a szaga, mint Csitának.
Hátul kullogásban is lehet élen járni!
Borban az igazság! - mondta Háry János és lehúzott egy korsó sört.
Mikor nyit az éjjel-nappali?
Még nem számoltam össze pontosan, de azt hiszem ezermester vagyok!
Az különbözteti meg a darazsat a méhtol, hogy a darázs nem gyujti a vasat.
A józanság az alkoholisták átmeneti állapota.
Azt a konyhát hívjuk kínai konyhának, ahol ami mozog, megsütik, ami nem mozog, azzal fuszerezik.
A kleptománia az osi gyujtögeto hagyományok rendszeres felelevenítése.
Aki megházasodik, megtudja, mi a boldogság. De akkor már késo...