Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Vlala #9882
    MEGJÖTT A HAVI!!!
    Mármint a havi viclapos hírlevelem, tele jó viccekkel. Íme:

Borravaló
    Egy férfi beül a moziba egy új krimire, de túl hátra szól a jegye. Odamegy a jegyszedőhöz, és azt mondja neki:
    - Szerezzen nekem egy jobb helyet, és nem leszek hálátlan!
    A jegyszedő előreviszi, és egy üres helyet mutat neki középen. A férfi erre odacsúsztat egy százast. A jegyszedő megnézi, mennyit kapott, majd odaszól a férfinek:
    - A feleség a gyilkos!

Por
    Egy fiatal pár nemrég kezdte el közös életét. Az ifjú arát nem érdekelte különösebben a házi munka, mígnem egy este férje kiszólt a nappaliból:
    - Drágám, mi történt a porral ezen az asztalon? Tegnap beleírtam egy telefonszámot és most nem találom?

Lopás
    A tanító néni a gyerekeknek arról beszél, hogy mi a jó cselekedet és mi a rossz:
    - Például, ha én benyúlok, egy férfi zsebébe és kiveszem a pénztárcáját, akkor mi vagyok én?
    Az egyik gyerek rávágja:
    - A felesége!

Boncolás
    - Mit csinál a boncnok munka közben?
    - ???
    - Pofát vág!

Fenyő
    Két rendőr elmegy az erdőbe, hogy karácsonyfát vágjanak maguknak. A térdig érő hóban gázolva órák hosszat keresik a megfelelő fát, de nem találják. A nap lenyugszik, feltámad a jeges szél, a távolban felvonyít valami állat.
    Az egyik rendőr odafordul a másikhoz:
    - Na, ebből nekem elegem van! A legközelebbi fát kivágjuk, akár fel van díszítve, akár nincs!

Vallás
    Két kislány azon vitatkozik, hogy a karácsonyi ünnepségen előadott vallásos színdarabban melyiküknek volt fontosabb szerepe. A 12 éves így szól a 8 éves kishúgának:
    - Menj, kérdezd meg Anyát, mennyivel könnyeb angyalnak lenni, mint szűznek!

Páciens
    A férj éppen az orvosi rendelőből érkezik haza, és felháborodva meséli a feleségének:
    - Az orvosom kihúzott a betegei névsorából. Azt mondta, túl régóta jártam már hozzá anélkül, hogy lett volna valami költséges betegségem.

És végül, de nem utolsósorban: (peace and respect to politians)

Politikusok
    - Mi a közös vonásuk a politikusoknak és a pelenkának?
    - Mindkettőt gyakran kell cserélni, és ugyanabból az okból.