Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Régiek de jók 

A nácik üldözik a partizánokat. Azok egy elhagyott tanya kútjában lelnek menedékre. A nácik leülnek falatozni a kút körül, tanakodnak, hol lehetnek a partizánok. Hogy ne tünjön fel, hogy nem visszhangzik a kút, a partizánok mindent elismételnek.
- Szerintem elfutottak a pusztába.
- Szerintem elfutottak a pusztába.
- Szerintem az erdöbe mentek.
- Szerintem az erdöbe mentek.
- Szerintem meg itt vannak a kútban, dobjunk be egy gránátot.
- Szerintem is az erdöbe mentek.
A skinhead meglát egy fickót, amint a Dunából iszik. Odakiabál:
- Ne idd azt a vizet, mérgezö !
- Nem érteni, én lenni arab diák ! - hangzik a válasz.
- Lassan idd mert hideg.
- Muter, adjál ötszáz Forintot!
- Mire ?
- Mire hármat számolok!
- Ruhat, Rahat és Muhat három bennszülött. Melyik nem kannibál közülük és miért?
- Ruhat, mert NEMARUHATESZIAZEMBERT.
Hitler sétál a lágerben. Meglát egy zsidó kislányt. Megszólítja:
- Mennyi idös vagy, kislány ?
- 13 leszek.
- A kis optimista...
Hitler sétál a lágerben. Meglát egy zsidó kisfiút. Megszólítja:
- Na, kisfiam, mi akarsz lenni ?
- Orvos vagy mérnök.
- Nem, nem. Szappan, vagy Lámpaernyö ?
Hitler kiáll a lágerben a zsidók elé:
- Emberek, magukat ma elengedjük...
- Éljen, éljen, köszönjük.
- A kéményen át...
Hitler kiáll a lágerben a zsidók elé:
- Emberek, ma este koncert lesz a maguk tiszteletére. A müsor:
elöször a Smog, aztán a 100 Folk Celsius.
A koncentrációs táborban magasugró versenyt rendeznek. Mindenki annyi kiló kenyeret kap, ahány méter magasra ugrik. A magyar egy métert ugrik. Kap egy kiló kenyeret. A cseh két métert ugrik. Kap két kilót. A lengyel hármat. Ö három kilót kap. A cigány fellelkesül, ugrik 5 métert. Az ör odaszól a másiknak:
- Ezt vigyétek, löjétek le, át tudja ugrani a szögesdrótot!
A fiatalember gumi óvszert szeretne vásárolni a patikában. Nagyon zavarban van. Halkan odasúgja a pult mögött álló hölgynek:
- Két gumit szeretnék...
- Gumik a túlsó pultnál - kiáltja a hölgy. Minden szempár a fiatalemberre szegezödik. Nagy zavarában átsomfordál a másik pulthoz. Ott megkapja a gumikat. A pénztáros értetlenül nézi a számlát:
- Mi ez a 16 Ft ? Ja persze, két koton!
A férfi mögött hosszú sor áll, többen mosolyognak.
Nagy nehezen zsebrevágja a gumikat, kisiet a patikából, de még visszakiabál
az ajtóból:
- Ha valaki még nem tudná, BASZNI MEGYEK!