Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Buci
    Két fickó iszik a kocsmában. Már elég részegek, amikor az egyik így szól:
    - Gyere komám, menjünk fel a századik emeletre, lépjünk ki az ablakon és sétáljunk egy kicsit a város felett!
    - Ne mondd barátom, hát azt nem lehet! Leesünk!
    - Ugyan, ne félj. Majd én megyek elsönek.
    Ugy is lesz, az egyik fickó kilép a századik emeleti ablakon, sétál a levegöben a város felett.
    -Csodálatos élmény volt cimbora - mondja visszatérve - most próbáld ki te is!
    A másik kilép, leesik és szörnyethal. Barátja visszamegy a kocsmába, iszik tovább. Odalép hozzá a csapos:
    - Ha egy kicsit iszol, milyen szemét tudsz lenni Superman!

Superman repked a felhökarcolók között, amikor eszébe jut, milyen régen kefélt már egy jót. Benéz egy ablakon, meglát egy csinos nöt, aki meztelenül, szétvetett lábakkal hever az ágyon. Superman gyorsan berepül az ablakon, mint a villám megkeféli a nöt, majd kirepül. A nö zavartan néz majd megszólal:
    - Mondd Láthatatlan Ember, mi volt ez ?
    - Nem tudom, de alaposan megfájdult a seggem...

- Hogyan kezdödik a román szakácskönyv ?
    - Lopj két tojást...

Pistikéék az iskolában azt a feladatot kapják, hogy írjanak rövid fogalmazást az "anya csak egy van" mondás alapján.
    Móricka: Elestem az utcán, édesanyám bekötözte a sebemet. Anya csak egy van.
    Ferike: Névnapomra anyu megvette az indiános könyvet. Anya csak egy van.
    Pistike: Szólt a muter, hozzak három üveg sört a spejzból. Visszaszóltam neki: Anya! Csak egy van...