Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Efreet
    forrás: indexfórum
    Elképesztöen nagyképü a golf klub, persze, hiszen egy valódi világ-klasszis is ott pöffeszkedik az alapító tagok közt. Nincs mit csodálkozni ezek után, hogy új tagot nemigen vesznek be, ha mégis, annak ki kell állnia a Nagymenövel egy 18 lyukasra. Szerencsétlen újfiú odasündörög a sztárhoz a felvételi meccs elött, és a fairplay nevében kér 2 jihhau elönyt. Történik ez sokak füle hallatára, a bajnok nem érti igazán, milyen elönyt kér leendö (?) klubtársa, de nagyothallását nem ismerheti be a többiek elött, meg aztán mi az neki egy kezdövel szemben!
    - Legyen! - igy válaszol.
    A meccs után a klub bárpultjánál búsan iszogató bajnokot faggatják a régi klubtársak, hogyan eshetett ez a szégyenletes vereség.
    - Tudjátok, az úgy volt - kezd a történetbe a bajnok -, hogy szokásom szerint mélyen koncentrálva készültem az elsö, hatalmas, erös ütésemre. Amikor az ütöt lendítettem, ez a disznó elkapta a markával a tökeimet, megrántotta, hogy csillagokat láttam, és a fülembe ordította, hogy JIHHAU!. Próbáltatok ti már 18 lyukasat játszani úgy, hogy minden ütésnél várjátok a másodikat?