Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Mayday
    Oke, nem tudom, mi alapjan osztanam meg, es mivel en magam nem latogatom a gumit, nem is ismerem fel azokat az arcokat. Ami alapjan eddig "megkulonbozettem". Ha egy forumban valaki szimpatikus, vagy eppen nem, vagy csak beszelek valakivel, akkor altalaban megnezem a profiljat. Es eddig a tulnyomo esetek tobbsegeben, ha valaki szamomra nagyon - hogy is mondjam - bunko volt, vagy ertetlen, szoval ilyen embereknel soxor lattam a profilban, hogy + x db tema a gumiszobaban. Ez meg altalaban bejott, de ez mar durva altalanositas.
    Mindesetre ezt az egesz flemet valahol en inditottam el, ezert bocsanat mindenkitol - tenyleg nem szokasom ez.
    Valojaban most talan leginkabb az bantott, hogy az SG, ahova evek ota jarok, amit szeretek (tkp mashol nem is igazan forumozok), egy ilyen jellegu igenytelenseggel reklamozza magat. :(