41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Sir Quno Jedi
    Nem is rólad vannak rossz emlékei (remélem), de majd elmondja, ha akarja..
  • Punkerwork
    én nem vagyok LOÁL-os
  • Loál János #9170
    - Édesapám! Miért kék az ég?
    - ... Há Fiam, én aztat nemtom.
    - Édesapám! Oszt miért csillog a víz, ha rásüt a nap?
    - ... Há Fiam, nemtom én azt.
    - Édesapám! Miért csipognak a madarak?
    - ... Hááát... Nemtom, Fiam.

Pár perc múlva:
    - Édesapám! Nem idegesíti, hogy mindég kérdezősködök?
    - Dehogy, Fiam! Há úgy tanul a gyerek, ha kérdez!
  • Sir Quno Jedi
    Hé nyugika ! Neki nagyon rossz emlékei vannak a LOÁL-osokról, ezér fajgyűlölő, de jó oka van rá, én tudom ! CSak kár, hogy általánosít egy hülye példájából, de jó oka van !
  • Punkerwork
    szidod a gumisokat, de nem tudod megkülönböztetni a viccek topicot a humoros képektől.....
  • Hellhammer
    És ez?
  • Sadist
    Csak nem itt
  • Punkerwork
  • Hellhammer
    Tessék :)
  • Punkerwork
    vicc az egész :)
  • Szid
    Mivan. Eltévedtem?
    Holvannak a viccek???
  • Sir Quno Jedi
    És még egy megdönthetetlen érv a LOÁL póló mellett, hogy ebből VAN XXL-es ! :DDD
  • Loál János #9160
    Szép komment, a végét kivéve. Ismét leigénytelenezed a Gumit, sőt, az egész SG-t. Kár.
  • Loál János #9159
    "ha esetleg nem csak a saját világotokban tudtok nézelődni, hanem kicsit érdekel a külvilág véleménye is akkor viszont nem értem mit problémáztok a kijelentésemen"

Ez ugyanígy érvényes "Rátok" is, nem? De.

Mind1.
    Akinek tetszik, vegyen Loál-os pólót, slussz.
  • Sir Quno Jedi
    Pont ez a lényeg, hogy

1. EZ nem igénytelenség
    2. EZ nem gumiszoba
    3. EZ miért fáj neked
  • Mayday
    Oke, nem tudom, mi alapjan osztanam meg, es mivel en magam nem latogatom a gumit, nem is ismerem fel azokat az arcokat. Ami alapjan eddig "megkulonbozettem". Ha egy forumban valaki szimpatikus, vagy eppen nem, vagy csak beszelek valakivel, akkor altalaban megnezem a profiljat. Es eddig a tulnyomo esetek tobbsegeben, ha valaki szamomra nagyon - hogy is mondjam - bunko volt, vagy ertetlen, szoval ilyen embereknel soxor lattam a profilban, hogy + x db tema a gumiszobaban. Ez meg altalaban bejott, de ez mar durva altalanositas.
    Mindesetre ezt az egesz flemet valahol en inditottam el, ezert bocsanat mindenkitol - tenyleg nem szokasom ez.
    Valojaban most talan leginkabb az bantott, hogy az SG, ahova evek ota jarok, amit szeretek (tkp mashol nem is igazan forumozok), egy ilyen jellegu igenytelenseggel reklamozza magat. :(
  • Punkerwork
    lol, és még rám mondják hogy fasiszta állat vagyok
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy én még csak a gumit sem védem, felőlem be is tilthatják, DE a LOÁL-t azt igenis védem és szolgálom !
  • Sir Quno Jedi
    Hopsz, akkor sokan mennének a levesbe asszem ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    PÜntösen ! Ott kiélik deviáns hajlamaikat (ami mindekinek van ugye) és máshol jó(jobb)kisfiúk (akár) ! Képzeld, ha ezek rászabadulnának full erejük teljében a fórumendzsínre ! :DDD
  • tomsolo
    "Mondjuk eleve nekem is a gumiszoba topikok szinvonal nelkuli, nullak, de legalabb ott kielik magukat a hulyegyerekek, jobb lenne, ha valasztani lehetne mondjuk gumiszobai meg normal forumozo kozott, es a tobbi topicba nem irhatnanak ezek a gumis gyerkocok.
    "

Szép ötlet. És mi alapján osztanád meg? Aki egyszer beírt a gumiba az már nem számít a normál fórumozók közé?
  • Punkerwork
    te tényleg nem érted, azok akik a gumiba írogatnak nagyon ritkán csinálnak a fórum többi részén "fesztivált"...
  • Mayday
    Jaja, mar eppen szolni akartam, hogy en voltam. Nem konkretan neked ment (megneztem a profilodban az eletkort), hanem altalanositottam. Igen, vallalom: ALTALANOSITOTTAM! Az a szinvonal, ami ott megy, ne is haragudj, a beka segge alatt van. Es azt is tudom, hogy sok mas topikban is ez van. Ezert mondtam, hogy kette kellene venni az embereket, hopgy ne irhasson mindenki akarhova.
  • Sir Quno Jedi
    Igazad van, Mayday úr gyerkőcözött ! SRy !
  • Hellhammer
    Szted ha valaki felvesz egy ilyen pólót és abban mászkál, az nem reklám? Nem reklámozza az oldalt?
    A póló tervezési versenyt nem láttam (én hibám). Egyébként én nem bízok a netes szavazásokban, nagyon könnyű kijátszani. Szvsz nem kell itt leszólni a másikat, csak sajnálatosnak tartom, hogy egy informatikai oldal egy gumiszoba szintű fórum alapgondolatával reklámozza magát. Ha ezt bántónak érzitek vegyétek magatokra (bár azért az is lent valamit), ha esetleg nem csak a saját világotokban tudtok nézelődni, hanem kicsit érdekel a külvilág véleménye is akkor viszont nem értem mit problémáztok a kijelentésemen.

Sir Quno Jedi: hol gyerkőcöztelek le? Érzésem szerint sehol. Azt azért sztem nyugodtan fogadd el, hogy a gumiba inkább írnak 14-15 évesek, mint 30 évesek (ami amúgy nem baj hogy írsz oda, sőt jó is, mert az ember addig marad igazán fiatal amíg annak érzi magát, és fiatalnak lenni jó).

Nem írok többet ebben a témában, mert nem akarom mégjobban széttolni a topicot (sztem ezek a postok is ki lesznek innen törölve hamarosan). Ha van még valami megbeszélni valótok, akkor magánban :)
  • Sir Quno Jedi
    Semmi gond, nekünk meg elképzelhető akár, hogy te nem vagy feltétlenül vicces, vagy mások, de nem problémázunk ezen.

Jómagam pölö már rég nem írok a gumiba, egy-két hozzászólás nagyritkán, de a LOÁL-hoz ragaszkodunk egynéhányan, ezért nem fogok elnézést kérni...

Amúgy meg magam is elmúltam harminc, szal. a legyerkőcözésből ki lehetne hagyni minket, htx !
  • tomsolo
    miről beszélsz? ki reklámozza itt magát? volt egy polótervezős verseny, ez lett második. Ugyanannyi esélyt kapott mindenki hogy beküldje a művét és ugyanannyi esély volt a szavazásra is. Ja hogy más fórum kategóriában tanyázó emberek szartak rá... akkor ne vegyék meg. De nagyon szoktam nevetgélni az ilyen gumis lesajnálos megjegyzéseken mert ott legalább szépen szabályokat betartva folyik ami folyik nem úgy mint pl az általánosban vagy akár a játékosok topikjában... meggyőződésem egyébként hogy itt jóval több hülyegyerek tevékenykedik mint a gumiban csak hát ugye a legkönnyeb dolog általánosítani mindne ok nélkül...
  • Hellhammer
    Uhh valóban. Elnéztem. Mea culpa.
  • Punkerwork
    furcsán nézed a dolgokat, hány "gumissal" szoktál beszélgetni a gumin kívül? mert szerintem nem is ismered őket csak lenézed.....
  • Hellhammer
    Mert az általános eszmecsere fórumban nem arról van szó, hogy unatkozó hülyegyerekek jópofizgatnak, és sokszor lehet akár tanulni is a topicokból.
    A viccek topicban meg viccek vannak ami az emberek döntő többségének szórakoztató, ellenben a gumi akármelyik topicja amiben csak 1-2 ember talál szórakozást. Ezért érzem kicsit furcsának a dolgot, hogy az SG ilyen pólóval reklámozza magát.
  • VinylToy #9142
    Valamiben igazat adok, de lehet másik polót is rendelni.
  • Mayday
    Talalomra beleolvastam az elozmenykent megjelent topikokba.
    En is egyet kell, hogy ertsek Hellhammer hozzaszolasaval sajnos.
    Nekem sem a stilusom ez, vagy nem tartom viccesnek, vagy mar kinottem belole? Nem tudom. Mondjuk eleve nekem is a gumiszoba topikok szinvonal nelkuli, nullak, de legalabb ott kielik magukat a hulyegyerekek, jobb lenne, ha valasztani lehetne mondjuk gumiszobai meg normal forumozo kozott, es a tobbi topicba nem irhatnanak ezek a gumis gyerkocok.
    Es tenyleg nagyon szomoru, hogy ezt reklamozza az SG :(
  • Punkerwork
    amúgy ha így gondolkozol, akkor ez a topic miért nem zavar? hiszen ennek sincs sok köze a fórum nevéhez.
  • Hellhammer
    Akkor miért van az, hogy a webáruházban az SG póló részen csak ilyen LOÁL pólót lehet kapni? Nekem az jön le belőle, hogy simán azonosul vele. Mit kell néznem ahhoz, hogy meglássam, hogy nem a gumiról van szó? Azt, hogy minden topicban feltünik 1-2 arc és elkezd loálozni meg özni? Nekem ez nem vicces.
  • Sir Quno Jedi
    Arról nem beszélve, hogy a mainstream LOÁL-os topigok NEM a gumiban vannak !
  • Punkerwork
    az SG nem azonosítja magát vele, hanem elismeri hogy a része, és ha megnézed ez nem a gumi-ról szól.....
  • Sir Quno Jedi
    Tévedésben élsz, de jogod van hozzá.
  • Hellhammer
    Az gondolom nem véletlenül van, hogy mindegyik topic a gumiszobában van. Nekem abszolút nem jön be ez a stílus és a póló sem. Az hogy az SG azonosítja magát ezzel, számomra elég elszomorító. Szvsz maga az egész gumiszoba fórum teljesen értelmetlen egy informatikai és tudományos hírmagazin fórumai között. Vannak direkt erre kihegyezett oldalak, miért nem ott?
  • Szofi
    Hát ez nagyon jó! :)

Érdekes megközelítés...;)
  • Punkerwork
    1 öreglány most próbált meg eladni nekünk 5 kiló diót megtörve :)