Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Hellhammer
    Szted ha valaki felvesz egy ilyen pólót és abban mászkál, az nem reklám? Nem reklámozza az oldalt?
    A póló tervezési versenyt nem láttam (én hibám). Egyébként én nem bízok a netes szavazásokban, nagyon könnyű kijátszani. Szvsz nem kell itt leszólni a másikat, csak sajnálatosnak tartom, hogy egy informatikai oldal egy gumiszoba szintű fórum alapgondolatával reklámozza magát. Ha ezt bántónak érzitek vegyétek magatokra (bár azért az is lent valamit), ha esetleg nem csak a saját világotokban tudtok nézelődni, hanem kicsit érdekel a külvilág véleménye is akkor viszont nem értem mit problémáztok a kijelentésemen.

Sir Quno Jedi: hol gyerkőcöztelek le? Érzésem szerint sehol. Azt azért sztem nyugodtan fogadd el, hogy a gumiba inkább írnak 14-15 évesek, mint 30 évesek (ami amúgy nem baj hogy írsz oda, sőt jó is, mert az ember addig marad igazán fiatal amíg annak érzi magát, és fiatalnak lenni jó).

Nem írok többet ebben a témában, mert nem akarom mégjobban széttolni a topicot (sztem ezek a postok is ki lesznek innen törölve hamarosan). Ha van még valami megbeszélni valótok, akkor magánban :)