Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Ron Ragm
    Horgász: - tegnap elmentem a tópartra gondoltam úgysem fogok semmit, de azért bedobtam a cuccot, mit tesz isten öt perc múlva fogtam egy ötven kilós harcsát. Gondoltam visszadobom még egyszer, két perc múlva újra egy ötvenkilós harcsa.Ugye három a magyar igazság visszadobom még egyszer, erre jön egy 150 kilós harcsa.
    Vadász: - Én tegnap elmentem az erdőbe, csak véletlenül vittem magammal a puskámat, mert vadásztilalom van. Egyszer csak látom tőlem olyan 500 méterre fut egy vaddisznó. Gondoltam rálövök, ilyen messziről úgysem találom el, hát eltaláltam. Persze az egészet végignézte az erdész, mivel hogy tilalom van, így őt is el kellett hallgattatnom. Ezt viszont egy szerelmes párocska nézte végig, és így őket is le kellett lőnöm. Ebben a pillanatban a tisztásra érkezett egy iskolai kirándulóbusz 40 gyerekkel, tanárokkal és ugye ők is mindent láttak, de ha visszavonod a 150 kilós harcsát, akkor nem bántom őket.

-----------------------------------------

- Miért van a méheknek királynőjük?
    - Mert ha kormányuk lenne, nem lenne méz.

A kisebb-nagyobb balesetek és koccanások képesek - ha nem is megszépülni, de mindenképpen jelentősen átalakulni a biztosítók kárbejelentő lapjain.
    Az alábbiakban ilyen, amerikai forrásból származó "érdekes" történetekben tallózunk.
    ·Hazafelé mentem, de egy rossz háznál kanyarodtam be és nekiütköztem egy fának, ami nincs is a mi kertünkben.
    · Úgy emlékeztem, hogy az ablak le volt húzva, ám amikor behajoltam a kocsiba, akkor rájöttem, hogy nem volt.
    · A másik gépjármű összeütközött az enyémmel, anélkül, hogy a szándékát jelezte volna.
    · Egy gyalogos nekiment a kocsimnak, majd aláfeküdt.
    · Az a fickó összevissza rohangált az úton, így én is ide-oda cikáztam, mielőtt elütöttem.
    · Lehúzódtam az út szélére, ránéztem az anyósomra, majd beleborultam az árokba.
    · Egész nap növényeket vásároltam. Hazafelé tartottam, s éppen a kereszteződéshez értem, amikor a rododendron felágaskodott, így nem láthattam a másik autót.
    · Az a másik kocsi hirtelen lefékezett előttem. Hogy elkerüljem a koccanást, oldalra rántottam a kormányt, és elütöttem a gyalogost.
    · És akkor egy láthatatlan kocsi hajtott elő a semmiből, összetörte a kocsimat, majd eltűnt.
    · Mondtam a rendőröknek, hogy nem sérültem meg, de amikor levettem a kalapomat, kiderült, hogy koponyatörésem van.
    · A telefonpózna egyre közelebb jött, én megpróbáltam kitérni, de addigra eltrafálta a lámpámat.
    · Annak a gyalogosnak fogalma sem volt, hogy merre fusson, amikor elütöttem.

Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb.

Árvíz van, Jani bácsi a házban áll. Már csípőig és a víz, mikor jön egy csónak:
    -Jöjjön bátyám, siessen mielőtt megfullad!
    -Fiam, én hivő ember vagyok, engem az úr megsegít.
    Már nyakig és a víz, de még mindig ott áll amikor jön még egy csónak.
    Már fulladozik a szerencsétlen amikor jön még ewgy csónak.
    Kész, emberünk megfullad, és felkerül a mennybe
    Fennt Jani bácsi szemrehányóan tesz fel egy kérdést Istennek:
    -Egész életedben pásztorom voltál, téged követtelek, miért nem segítettél rajtam?
    -Meghülyültél? Három csónakot is küldtem érted...

Mit mond egy friss diplomás történész , aki még nem talált munkát, egy friss diplomás történésznek, aki már talált?
    - Egy Bigmac menüt kérek kólával!