Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
DecenS #8763 A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át és vacsorázzon vele és a szüleivel.
A lány bejelentette a fiúnak, hogy ezután a nagy esemény után oda szeretné adni a szüzességét.
Nos, a fiú el volt kápráztatva, de mivel még o is szuz volt, ezért elment a patikába,
hogy óvszert szerezzen. A patikus egy órán keresztül magyarázott a fiúnak, elmondott mindent,
amit a kondomokról és a szexrol tudnia kell. A patikus a végén megkérdezte,
hogy mennyi "védofelszerelést" kér; 3, 10 db-osat vagy családi csomagot.
A srác ragaszkodott a családi mennyiséghez, mert azt gondolta nagyon el lesz foglalva,
hiszen ez lesz neki az elso, stb. Azon a bizonyos estén a fiú elment a lány szüleinek házába
és a lány nyitott ajtót,aki így köszöntötte: Oh, annyira izgatott vagyok,
hogy a szüleimmel találkozol, na gyere már be!"
A fiú bement és leült az asztalhoz, ahol a lány szülei mar helyet
foglaltak.
A fiú gyorsan felajánlotta, hogy elmondja az áldást, és lehajtotta a fejét.
Percek teltek el, a fiú meg mindig imádkozott a fejet lehajtva.
10 perc múlva a fiú meg mindig nem mozdult. Végül, 20 perc után a lány odahajolt hozzá,
mivel a fiú meg mindig asztalra borított arccal ült, és a lány így szólt:
"Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vallásos vagy."
Erre a fiú hozzáfordult és visszasúgta:
Én pedig nem is gondoltam volna, hogy az apád patikus!"