Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Efreet
    Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktorlodet! - Mozgo ablaktorlo ala nem lehet betenni a buntetocedulat..
    Ezek a patologiak naprol-napra kihaltabbak!
    Nem minden arany, ami horcsog!
    A dinnyeeves olyan valami, mintha elragnal egy pofa vizet.
    Amit ma megtehetsz, halaszd holnaputanra es lesz ket szabadnapod!
    Csak a hangom miatt nem lettem enekes.
    A szerelem abbol all, hogy otvozni kell egy vampir temperamentumat egy ozike turelmevel.
    A szerelmes ferfi nem teljes ember, amig meg nem hazasodik. Attol aztan teljesen kesz lesz...
    Golyo altali halalnak nevezzuk, amikor belepusztulsz az agyekonrugasba.
    A hippi olyan ember, akinek olyan hosszu haja van, mint Tarzannak, olyan a jarasa, mint Jane-nek es olyan a szaga, mint Csitanak.
    Hatul kullogasban is lehet elen jarni!
    Meg nem szamoltam ossze pontosan, de azt hiszem ezermester vagyok!
    Az kulonbozteti meg a darazsat a mehtol, hogy a darazs nem gyujti a vasat.
    A kleptomania az osi gyujtogeto hagyomanyok rendszeres felelevenitese.
    Annyi szo van, amit a noknek mondhatunk: szepek, aranyosak, kedvesek... Persze hazudunk, de azert mondhatjuk nekik
    Aki meghazasodik, megtudja, mi a boldogsag. De akkor mar keso..
    Az igazi lelkesedes az, amikor a volegeny a naszejszakan odamegy a falhoz lekapcsolni a villanyt es mar az agyban van, mire sotet lesz.
    Hanyatott gyermekkorom volt. valoszinuleg a repafozelektol.
    Nem az en fonokom a legerosebb ember a vilagon. Vagy ha igen, miert nem tudja megemelni a fizetesem?
    Egy tokeletes ferfi hajlando orakon at varni, mig a baratnoje ket perc alatt elkeszul.
    Jo dolog a skizofrenia. Legalabb tudok magammal sms-ezni.
    A mozi az a hely, ahol sok mindent lathatunk, ha a figyelmunket nem azzal kotjuk le, hogy mi lathato a vasznon.
    Ne igyal, amikor vezetsz! Egy bukkanonal meg veletlenul kilotyogtetned az italt.
    A munkanelkuliseg az a tevekenyseg, amit ha reggel felebredsz, azonnal csinalnod kell.
    Itt allok tanacstalanul, mint egy kiskozseg.
    Miert marad mindig olyan sok honap a penz vegere?
    Az oke, ahogy kigyogyultam a skizofreniabol, de hol vagyok most, amikor szuksegem van ram?
    A platoi szerelem az, amikor az ember nyulkalas nelkul is rajon a dolgokra,csak ugy magatol.
    Valasztani kell. Vagy szeretjuk a noket, vagy kiismerjuk oket