Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktorlodet! - Mozgo ablaktorlo ala nem lehet betenni a buntetocedulat..
Ezek a patologiak naprol-napra kihaltabbak!
Nem minden arany, ami horcsog!
A dinnyeeves olyan valami, mintha elragnal egy pofa vizet.
Amit ma megtehetsz, halaszd holnaputanra es lesz ket szabadnapod!
Csak a hangom miatt nem lettem enekes.
A szerelem abbol all, hogy otvozni kell egy vampir temperamentumat egy ozike turelmevel.
A szerelmes ferfi nem teljes ember, amig meg nem hazasodik. Attol aztan teljesen kesz lesz...
Golyo altali halalnak nevezzuk, amikor belepusztulsz az agyekonrugasba.
A hippi olyan ember, akinek olyan hosszu haja van, mint Tarzannak, olyan a jarasa, mint Jane-nek es olyan a szaga, mint Csitanak.
Hatul kullogasban is lehet elen jarni!
Meg nem szamoltam ossze pontosan, de azt hiszem ezermester vagyok!
Az kulonbozteti meg a darazsat a mehtol, hogy a darazs nem gyujti a vasat.
A kleptomania az osi gyujtogeto hagyomanyok rendszeres felelevenitese.
Annyi szo van, amit a noknek mondhatunk: szepek, aranyosak, kedvesek... Persze hazudunk, de azert mondhatjuk nekik
Aki meghazasodik, megtudja, mi a boldogsag. De akkor mar keso..
Az igazi lelkesedes az, amikor a volegeny a naszejszakan odamegy a falhoz lekapcsolni a villanyt es mar az agyban van, mire sotet lesz.
Hanyatott gyermekkorom volt. valoszinuleg a repafozelektol.
Nem az en fonokom a legerosebb ember a vilagon. Vagy ha igen, miert nem tudja megemelni a fizetesem?
Egy tokeletes ferfi hajlando orakon at varni, mig a baratnoje ket perc alatt elkeszul.
Jo dolog a skizofrenia. Legalabb tudok magammal sms-ezni.
A mozi az a hely, ahol sok mindent lathatunk, ha a figyelmunket nem azzal kotjuk le, hogy mi lathato a vasznon.
Ne igyal, amikor vezetsz! Egy bukkanonal meg veletlenul kilotyogtetned az italt.
A munkanelkuliseg az a tevekenyseg, amit ha reggel felebredsz, azonnal csinalnod kell.
Itt allok tanacstalanul, mint egy kiskozseg.
Miert marad mindig olyan sok honap a penz vegere?
Az oke, ahogy kigyogyultam a skizofreniabol, de hol vagyok most, amikor szuksegem van ram?
A platoi szerelem az, amikor az ember nyulkalas nelkul is rajon a dolgokra,csak ugy magatol.
Valasztani kell. Vagy szeretjuk a noket, vagy kiismerjuk oket