Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Hunnenkoenig
    Eredeti BUSH idezetek!

Lehet, hogy mar volt, bar ezt a valtozatot en forditottam most magyarra...

1. "The vast majority of our imports come from outside the country."
    "Az importunk legnagyobb része az orszáhon kívülröl jön."

2. "If we don't succeed, we run the risk of failure."
    "Ha nem vagyunk sikeresek, fenn áll a veszélye annak, hogy csödöt mondunk."

3. "Republicans understand the importance of bondage between a mother and child."
    "A Republikánusok értik az anya és gyerek közötti kapcsolat fontosságát"

4. "Welcome to Mrs. Bush, and my fellow astronauts."
    "Üdvözlet Mrs. Bush-nak és az asztronauta kollégáknak."

5. "Mars is essentially in the same orbit... Mars is somewhat the same distance from the Sun, which is very important. We have seen pictures where there are canals, we believe, and water. If there is water, that means there is oxygen. If oxygen, that means we can breathe."
    "A Mars gyakorlatilag azonos orbiton kering… A mars körülbelül ugyanolyan távol van a naptól, ami nagyon fontos. Láttunk képeket csatornákról és vízröl. Ha van víz, akkor van oxigén, ha van oxigén, akkor tudunk lélegezni."

6. "The Holocaust was an obscene period in our nation's history. I mean in this century's history. But we all lived in this century. I didn't live in this century."
    "A Holocaust egy szörnyü idöszak volt az országunk történelmében. Úgy értem, ennek az évszázadnak a történelmében. De mindannyian ebben az évszázadban éltünk. Én nem ebben az évszázadban éltem."

7. "I believe we are on an irreversible trend toward more freedom and democracy but that could change."
    "Azt hiszem, egy visszafordíthatatlan úton haladunk a szabadság és demokrácia felé, de ez még változhat."

8. "One word sums up probably the responsibility of any Governor, and that one word is 'to be prepared'."
    "Van egy szó, amelyik egy kormányzó felelösségét valószínüleg egy pontba összefoglalja és ez a szó a ‘felkészültnek lenni’."

9. "Verbosity leads to unclear, inarticulate things."
    "A beszéd zavaros, érthetetlen dolgokhoz vezet."

10. "I have made good judgments in the past. I have made good judgments in the future."
    "Én jó döntéseket hoztam a múltban. Én jó döntéseket hoztam a jövöben."

11. "The future will be better tomorrow."
    "A jövö holnap jobb lesz."

12. "We're going to have the best educated American people in the world."
    "Nekünk lesznek a legjobban kiképzett amerikai embereink a világon."

13. "People that are really very weird can get into sensitive positions and have a tremendous impact on history."
    "Igazán furcsa emberek tudnak fontos poziciókba kerülni és nagy befolyást gyakorolni a történelemre."

14. "I stand by all the misstatements that I've made."
    "Minden hamis kijelentésemért vállalom a felelösséget."

15. "We have a firm commitment to NATO, we are a part of NATO. We have a firm commitment to Europe. We are a part of Europe."
    "El vagyunk kötelezve a NATO-nak. Mi a NATO része vagyunk. El vagyunk kötelezve Európának. Mi Európa része vagyunk."

16. "Public speaking is very easy."
    "Nyilvánosság elött beszélni nagyon könnyü."

17. "I am not part of the problem. I am a Republican."
    "Én nem vagyok a probléma része. Én republikánus vagyok."

18. "A low voter turnout is an indication of fewer people going to the polls."
    "Egy alacsony szavazási eredmény annak a jele, hogy kevesebb ember megy el választani."

19. "When I have been asked who caused the riots and the killing in LA, my answer has been direct & simple: Who is to blame for the riots? The rioters are to blame. Who is to blame for the killings? The killers are to blame."
    "Mikor megkérdeztek, hogy ki okozta a zavargásokat és gyilkosságokat L.A.-ben, a válaszom egyenes volt és egyszerü: Ki a felelös a zavargásokért? A rendbontók a felelösek. Ki felelös a gyilkosságokért? A gyilkosok a felelösek."

20. "Illegitimacy is something we should talk about in terms of not having."
    "A jogtalanság olyan valami, amiröl olyan értelemben kell beszélnünk, hogy nem létezik."

21. "We are ready for any unforeseen event that may or may not occur."
    "Minden elöre nem látható eseményre fel vagyunk készülve, ami megtörténhet, vagy nem történhet meg."

22. "For NASA, space is still a high priority."
    "A NASA-nak az ür még mindig egy fontos dolog."

23. "Quite frankly, teachers are the only profession that teach our children."
    "Mondjuk ki nyiltan, a tanárok az egyetlenek, akik a gyermekeinket tanítják."

24. "The American people would not want to know of any misquotes that George Bush may or may not make."
    "Az amerikai nép nem akarna tudni semmilyen hamis idézetröl, amit George Bush csinálna vagy nem csinálna."

25. "We're all capable of mistakes, but I do not care to enlighten you on the mistakes we may or may not have made."
    "Mindannyian hibázhatunk, de nem fogom önöket azokról a hibákról felvilágosítani, amiket mi csináltunk, vagy nem csináltunk."

26. "It isn't pollution that's harming the environment. It's the impurities in our air and water that are doing it."
    "Nem a környezetszennyezés károsítja a természetet, hanem a piszok a levegöben és a vízben teszi azt."

27. "[It's] time for the human race to enter the solar system."
    "[Itt az] idö,hogy az emberiség a naprendszerbe hatoljon."