Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • hyyb
    Önéletrajz

Tisztelt Uram/Hölgyem,

Álláskeresési célzattal fordulok Önhöz, mellékelten csatolom önéletrajzomat.
    Ha felkeltettem érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba velem.

Név: Lakatos Gáspár
    Kor: 29 év
    Levelezési cím: Sárkeresztúr, Posta

Tanulmányok:

1981-1988 - Sárkeresztúri Általános Iskola

Az iskolát elégséges eredménnyel, kitűnő sportteljesítménnyel végeztem, tanulmányaimat a 4. osztályban befejeztem.
    1988-1990 - Szegedi Csillag Intézmény

Emelt szintű kefekötő szakmunkás bizonyítványt adó tanfolyamot, jó magaviselettel végeztem.
    Munkahelyek:

1990-1991 - egyéni vállalkozás

Halasztott fizetésű gépjárműbeszerzés és költségérzékeny áruházi beszerzés, adósságrendezés.
    1991-1993 Szegedi Csillag Intézmény

Junior kommunális manager.
    1993 - egyéni vállalkozás

Magasszintű, szervezett gépjárműbeszerzés és meggyőzéses tárgyalásos költségérzékeny áruházi beszerzés.

Orvoslátogatói munkakör, fájdalomcsillapító értékesítés, vadászfegyverek és önvédelmi készülékek értékesítése.
    1993-1999 - Szegedi Csillag Intézmény

Higiéniai segédszervező.
    1999 - egyéni vállalkozás

Borászati vegyészmérnök, értékesítési manager, kintlévőségek managelése.
    1999-2000 - Szegedi Csillag Intézmény

Vezető higiéniai előadó.
    2000 - egyéni vállalkozás

Üzemanyagipari vegyészmérnök, értékesítési manager, postai szállítmányok ellenőrzése.

Nyugdíj újraelosztás, hosszú lejáratú kintlevőségek managelése.
    2000-2004 - Szegedi Csillag Intézmény

Regionális higiéniai főszervező, munkaszerződésem közös megállapodással e hónapban lejár.
    Munkatapasztalatok:

értékesítés: gépkocsiértékesítésben szerzett tapasztalat, vegyészeti ismeretek

tárgyalási készség: adósságrendezés, meggyőzés, kiváló csapatjátékos vagyok de önállóan is képes vagyok munkavégzésre

rugalmasság: jól tűröm a hosszabb idejű bezártságot

költség érzékenység tárgyalási technikámnak köszönhetően a beszerzéseket a legalacsonyabb ajánlott ár alatt intézem
    Nyelvtudás:

cigány - anyanyelvi szint

magyar - társalgási szint
    Egyéb: jártas vagyok a bírósági ügyekben, szeretem a kalandot és a meggyőzéses tárgyalásos tevékenységeket. Hajtási engedéllyel rendelkezem

Üdvözlettel:
    Lakatos Gáspár