Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Önéletrajz
Tisztelt Uram/Hölgyem,
Álláskeresési célzattal fordulok Önhöz, mellékelten csatolom önéletrajzomat.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba velem.
Név: Lakatos Gáspár
Kor: 29 év
Levelezési cím: Sárkeresztúr, Posta
Tanulmányok:
1981-1988 - Sárkeresztúri Általános Iskola
Az iskolát elégséges eredménnyel, kitűnő sportteljesítménnyel végeztem, tanulmányaimat a 4. osztályban befejeztem.
1988-1990 - Szegedi Csillag Intézmény
Emelt szintű kefekötő szakmunkás bizonyítványt adó tanfolyamot, jó magaviselettel végeztem.
Munkahelyek:
1990-1991 - egyéni vállalkozás
Halasztott fizetésű gépjárműbeszerzés és költségérzékeny áruházi beszerzés, adósságrendezés.
1991-1993 Szegedi Csillag Intézmény
Junior kommunális manager.
1993 - egyéni vállalkozás
Magasszintű, szervezett gépjárműbeszerzés és meggyőzéses tárgyalásos költségérzékeny áruházi beszerzés.
Orvoslátogatói munkakör, fájdalomcsillapító értékesítés, vadászfegyverek és önvédelmi készülékek értékesítése.
1993-1999 - Szegedi Csillag Intézmény
Higiéniai segédszervező.
1999 - egyéni vállalkozás
Borászati vegyészmérnök, értékesítési manager, kintlévőségek managelése.
1999-2000 - Szegedi Csillag Intézmény
Vezető higiéniai előadó.
2000 - egyéni vállalkozás
Üzemanyagipari vegyészmérnök, értékesítési manager, postai szállítmányok ellenőrzése.
Nyugdíj újraelosztás, hosszú lejáratú kintlevőségek managelése.
2000-2004 - Szegedi Csillag Intézmény
Regionális higiéniai főszervező, munkaszerződésem közös megállapodással e hónapban lejár.
Munkatapasztalatok:
értékesítés: gépkocsiértékesítésben szerzett tapasztalat, vegyészeti ismeretek
tárgyalási készség: adósságrendezés, meggyőzés, kiváló csapatjátékos vagyok de önállóan is képes vagyok munkavégzésre
rugalmasság: jól tűröm a hosszabb idejű bezártságot
költség érzékenység tárgyalási technikámnak köszönhetően a beszerzéseket a legalacsonyabb ajánlott ár alatt intézem
Nyelvtudás:
cigány - anyanyelvi szint
magyar - társalgási szint
Egyéb: jártas vagyok a bírósági ügyekben, szeretem a kalandot és a meggyőzéses tárgyalásos tevékenységeket. Hajtási engedéllyel rendelkezem
Üdvözlettel:
Lakatos Gáspár