Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Mr.John és a felesége amator búvárkodást végeznek egy gyönyöru öbölben. Közben a no valahogy lemarad és nyoma vész. Mr.John hiába keresi,így hát szól a rendorségnek, hazamegy és vár, miközben azt sem tudja hova legyen az aggodalomtól.
Másnap csengetnek az ajtaján mire ő rohan megnézni, hogy ki az.
Két rendőr áll a küszöbön.
- Mr.John, - kezdi az egyikük - Van 1 nagyon rossz, 1 kevésbé rossz és 1 nagyon jó hirünk az ön számára.Melyiket mondjam eloször ?
- A legrosszabbat !
- Megtaláltuk a felesége holttestét kinn az öbölben.
- Jaj Istenem ! Mi a kevésbé rossz hír ?
- Mikor felhúztuk, rajta csüngött egy tucat tarisznyarák, két homár és egy hatalmas languszta.
- És a nagyon jó hír?
A rendőr vigyorogva mondja:
- Holnap ismét felhúzzuk!
A Margitszigeti járőr a zörgő bokor felett:
- Szexelünk, szexelünk? 5000Ft!
Bokorból:
- Édesem add a tárcád!
- Ketten vannak?! Akkor 10 000!
- Apu, hogy mondják a pápát angolul?
- Goodbye!
- Mi van, meg sem kérdezed hogy vagyok?
- Hogy vagy?
- Ne is kérdezd!
Sűllyedő hajó matróza a kapitányhoz:
- Uram! A hajó tattja már a víz alá került, adja ki a parancsot a hajó elhagyására!
- Nyugalom, pánikra semmi ok!
- De Uram, a hajóorr is alig látszik már ki a vízből, mind megfulladunk!
- Ugye eddig nem tengeralattjárón szolgált?
Olvastam a minap egy könyvet a levitációról. Nem is tudtam letenni.
Debil gyerek áll a kaputelefonnál. Akárhogy is próbálja koordinálni a mozgását, csak nem sikerül megnyomni egyik gombot sem. Ekkor arra megy egy öreg néni, és megkérdezi:
- Segíthetek kisfiam?
- Hááát iiiggggeeen.
- Jó. Melyiket nyomjam meg. Ezt?
- Neeeem.
- Hát ezt?
- Neeeem.
- Ezt?
- Iiiggeenn.
- (megnyomja a gombot) És most?
- Fuuttááss.....