Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • PREMIERE1
    Egy közepesen csúnya, rosszul öltözött férfi, egy gyönyörű nővel bemegy a Bulgari egyik üzletébe. Együtt kiválasztanak egy 50.000 dolláros gyémántot. Amikor a fizetésre kerül sor a férfi előveszi a csekkfüzetét és kitölt egy csekket az összegről. Az eladó aggódó arccal nézi. A férfi azt mondja neki:
    - Tudom hogy nem vagyok egy szokványos vevő és gondolom azon gondolkodik, hogy van-e fedezet a csekkemen.
    Az eladó válaszolja:
    - Nem tennék ilyet, de...ilyen összeget általában...
    Aférfi folytatja:
    - Ne aggódjon. Akkor csináljuk úgy, hogy most van péntek, délután 5 óra és a bankok már zárva vannak. Tartsa meg a csekket és az ékszert is.
    Hétfőn, ha kinyitnak a bankok, miután leellenőrizte a csekket, küldje el az ékszert a barátnőmnek azonnal.
    Az eladó megnyugszik. Hétfőn bemegy a bankba ahol megmondják neki hogy a csekken nincs fedezet. Az eladó azonnal hívja a férfit aki így válaszol:
    - Nyugodtan széttépheti a csekket és megtarthatja az ékszert, már megdugtam a csajt!