Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Sarah keso este elkuldi a boltba a ferjet, am mire Bill odaer, a bolt mar bezart. Banataban beter a közeli barba, es szoba elegyedik egy
novel. Beszelgetnek, jokat nevetnek, aztan mire Bill eszbe kap, a no lakasan talalja magat. Ejjel kettokor felriad.
- Te jo eg, a felesegem ízekre szaggat! - mondja a nonek.
- Van itthon hintopor? - Aztan uzsgyi, elrohan haza.
Az asszony mar az ajtoban varja.
- Hol a pokolban voltal? - rivall ra a felesege.
- Tudod, a bolt mar zarva volt, ugyhogy bementem a kozeli barba, ott belebotlottam egy nobe, beszelgettunk, jokat nevettunk, aztan felmentem a lakasara.
- Nekem te ne hazudj! - csattan fel a feleseg. - Mutasd a kezed!
Bill engedelmeskedik, mire az asszony: - Tudtam, hogy mar megint tekezni voltal!
:DDD