Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • ToMMo
    Egy fiúzsiráf és egy lányzsiráf bemennek a kocsmába. Keservesen elkezdenek inni. Egyszercsak a fiúzsiráf elhányja magát és elájul. Azt mondja a lányzsiráf a kocsmárosnak:
    - Úgy látszik, Apu ma nem bírja a piát...
    Mire a kocsmáros:
    - Puma? Azt hittem, zsiráf...

Kergeti a macska az egeret. Az egér egy tehén felé szalad, aki pont rápottyant a fejére. A macska dühös, mert nem találja az egeret. Az egér - megmenekülésének örömére - kidugta a farkát. A macska meglátta, kihúzta és megette az egeret. Tanulság? Három is van.
    1. Nem mindig ellenséged az, aki szarik a fejedre.
    2. Nem mindig akar jót az, aki kihúz a szarból.
    3. Aki szarban van, jobb, ha fülét-farkát behúzza!

- Mi az: barna, szőrös és ha izgatják, feláll?
    - Fekvő barnamedve.

Annak idején Kádár és Brezsnyev vitatkoztak, hogy melyik az erősebb, a bika vagy a tank. Kádár azt mondja, hogy a bika, Brezsnyev azt, hogy a tank. Nem tudják eldönteni, ezért egy próbában egyeznek meg. Szembeállítanak egy magyar bikát és egy orosz tankot, de mielőtt megkezdődne a viadal, Kádár odamegy a bikához és súg neki valamit. Összeugrasztják a bikát és a tankot, és a bika pillanatok alatt összetiporja a tankot. Brezsnyev azt mondja:
    - Hát ez szinte hihetetlen, ha nem látom, senkinek sem hittem volna el. De azért áruld már el, Jancsikám, hogy mit súgtál küzdelem előtt a bikának.
    - Csak annyit mondtam neki, hogy ezek vitték el 45-ben a teheneket.