Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
ESKÜ
- Én, XY...
- Én, Iksz Ipszilon (súgás a háttérbõl: Medgyessy Péter), illetve én, Medgyessy Péter, fogadom, hogy az úttörõk tizenkét pontját, izé, a
Magyar Népköztársaság, pontosabban a Magyar Köztársaság törvényeit, amit a Központi Bizottság, vagyis a Parlament meghoz, amelyben a
Hazafias Népfront, akarom mondani a demokratikus pártok képviselõi ülnek megbonthatatlan egységben a baráti Szovjetúnió, vagyis Oroszország,
egész pontosan a NATO tagállamaival, s az azokat vezetõ elvtársakkal, magyarul urakkal. Igérem, hogy a szegényeknek jólétet hozok, vásárolhatnak a plázákban globális termékeket, mert a befektetõk érdeme sem közömbös, mi ugyanis mindenkire gondolunk, a részvényesekre
ugyanúgy, akár a nyugdíjas nénire, aki fekszik a beteg egészségügy leromlott kórházában, amit helyrehozunk, bár az Orbán- kormány tökretett
mident, amit azonban jól csinált, azt folytatjuk, csak mi sokkal jobban: nyolc hidat építünk a Dunán, két diákhitelt, két gyest és két nyugdíjat
fizetünk mindenkinek, sõt bevezetjük a tizenharmadik havi gázszámlát, hiszen tarthatatlan, hogy bagóért osszuk a drága szénhidrogéneket, de kompenzáljuk a kisfogyasztóknál úgy, hogy valamennyien
kapnak pulóvert.
Normalizáljuk az ország külkapcsolatait oly módon, hogy én, erdélyi gyökereimmel a vadregényes Romániával és lánglelkû
vezetõjével építek ki gyümölcsözõ kapcsolatokat, továbbá a francia becsületrend
tulajdonosaként - mert a francia becsület más, mint a magyar - igyekszem az adományozók érdekeit maximálisan képviselni. Az elhibázott státustörvény helyett a status quo fenntartásában leszünk érdekeltek, és udvariasan felkérjük az Európiai Úniót, engedjen be magába bármi áron.
(És Bármi Mózes.)
Koalíciós partnerünkkel korrekt kapcsolatra törekszünk, frigyünket a médiában a Pa-Dö-Dö szimbolizálja: az egyik tag minket, a másik õket
jelképezi. Ellentétben a Fidesz lufiszerû igéreteivel, e két énekes nem fog léggömbként elszállni, mert oly masszív lábakkal állnak
a talajon, akár az MSZP és az SZDSZ megbonthatatlan egysége, ami éljen és virágozzék. Minden szép lesz, minden jó lesz, a sajtó
mindennel meg lesz elégedve. Aki pedig nem, arról is gondoskodunk.
Kovács László engem úgy segéljen!