Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • ToMMo
    Rezső elmegy kedvenc bárjába, és lát két jó nőt a pultnál iszogatni. Minden bátorságát összeszedve odamegy a nőkhöz és meghívja őket egy italra. Azok el is fogadják a meghívást, ezen felbátorodva még két körre meghívja őket. A harmadik kör után a lányok azonban felállnak, és szó nélkül faképnél hagyják.
    - Hülye tyúkok. - dörmögi Rezső maga elé. Fél órával később az egyik nő visszajön, és megköszöni az italokat. Rezső még mindig dühösen a füle botját sem mozdítja.
    - Tudod - mondja a nő -, a barátnőm kint ül a kocsiban széttett lábakkal, és kérdezi, nem akarod-e megszagolni, milyen a puncija?
    - Naná! - kiáltja erre lelkesen Rezső.
    A nő felemeli az egyik ujját, és Rezső orra elé tartja:
    - Na ilyen...

Az öt éves kislány örömmel az anyjának:
    - Te anyu! Képzeld, tegnap, mikor nem voltál itthon, apu áthívta a szomszéd nénit, bezárkóztak a kisszobába, de én leskelődtem a kulcslyukon és láttam, hogy levetkőznek, lefekszenek az ágyba...
    Anyuka félbeszakítja:
    - Várjál csak, majd délben ebédnél, mikor apád is itthon lesz, akkor meséld el!
    Apuka megjön, ebédelnek, a gyerek rázendít:
    - Te anyu! Képzeld, tegnap, mikor nem voltál itthon, apu áthívta a szomszéd nénit, bezárkóztak a kisszobába, de én leskelődtem a kulcslyukon és láttam, hogy levetkőznek, lefekszenek az ágyba és apu azt csinálta a szomszéd nénivel, amit a múltkor veled a postás bácsi.