Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • ToMMo
    Repülőgép, mindenki alszik, sötét van. Egy férfi es egy nő suttog.
    Férfi: Jaj, gyere gyorsan, nem bírom tovább.
    Nő: De egy csomó ember van itt körülöttünk!
    Férfi: Nem baj, menjünk hátra a mellékhelyiségbe!
    [Halk, lopakodó léptek, ajtócsukódás.]
    Nő: Ülj le gyorsan. Az óvszer megvan?
    Férfi: Igen.
    [Halk nyikorgás]
    Férfi: Megvan. Á, egy kis parfüm! Te tényleg mindenre gondolsz!
    [Mély szippantás]
    Ekkor megszólal a hangosbemondó:
    Kapitány: Hölgyem és uram, a hátsó toalettben! Tudjuk, mit csinálnak, és ezúton hívom fel a figyelmüket, hogy légitársaságunk előírásai szerint ez illegális! Megkérem, vegyék le a gumióvszert a füstérzékelőről, fejezzék be a dohányzást és fáradjanak a helyükre!

A bankigazgatónak közbejön valami, ezért a titkárnőjét küldi el ebédelni egy gazdag kliensével - egy afrikai ország néger királyával. Lelkére köti, hogy legyen nagyon kedves a királyhoz, mert fontos ügyfél, rengeteg pénze van a bankban. Az ebéd közben a titkárnő ijedten veszi észre, hogy nagyon megtetszett a négernek. Akkor esik igazán kétségbe, mikor az megkéri a kezét, hogy menjen feleségnek a háremébe. Megpróbálja finoman elhárítani:
    - Én megfogadtam, hogy csak ahhoz megyek hozzá, aki nászajándéknak egy 50 karátos gyémántot ad.
    A király telefonál egyet.
    - Rendben, én megvenni.
    - De azt is megfogadtam, hogy csak úgy megyek férjhez, ha egy 50 szobás palotában lakunk.
    A néger láthatóan gondban van, most már hoszabban telefonál, de végül kiböki:
    - Rendben, én megépíteni.
    Most már a csaj kezd nagyon feszengeni, de kivágja magát:
    - És utoljára, azt is megfogadtam hogy csak olyanhoz megyek, akinek 50 centiméteres farka van.
    A négernek most már igazán nagy gondja van, gyöngyözik a homloka, de nem adja fel.
    - Rendben, én levágni.

Józsi bácsi elmegy a doktornőhöz, hogy nem megy neki. A doktornő felír neki mindenféle gyógyszereket, de Józsi bácsi folyton visszajön, hogy még mindig nem tud. Végül a doktornő megunja a gyógyszerezést, felfekszik a vizsgalóasztalra:
    - Na, jöjjön Józsi bácsi!
    Józsi bácsi megy is, és úgy megkeféli a doktornőt, hogy csak úgy recseg bele az asztal.
    - Na, de Józsi bácsi! Magának megy ez!
    - Na igen, ha van kivel...