Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • ToMMo
    Az amerikai, a francia es a cigány beszélgetnek a feleségükről.
    Az amcsi:
    - Amikor az én Jennym lovagol, a lábait a földön húzza. Nem azért, mert olyan kicsi lova van, hanem olyan hosszúak a lábai.
    A francia:
    - Reggel tenyereimmel átölelem a kedvesem derekát, felemelem,
    megpuszilom, leteszem es elmegyek dolgozni. Nem azért, mert olyan nagy lapát kezeim vannak, hanem mert a kedvesem olyan karcsú a dereka.
    A cigány:
    - Amikor reggel elmegyek dolgozni, ráütök Aranka seggére, a segge
    megrázkódik. Amikor hazajövök a munkából, a segge még mindig rezeg. Nem azért, mert olyan nagy a segge, hanem azért, mert olyan gyorsan hazajövök a munkából...

A cigány a papnál van.
    - Atyám, nekem nem kell semmit meggyónnom - mondja a cigány. - Nem iszom, nem nőzöm, mostanában pedig még nem is loptam.
    - Tudom jól, fiam, de hamarosan kiszabadulsz.

Két cigány fekszik, egyszer csak megszólal az egyik:
    - Alszol?
    - Nem.
    - Van egy százasod?
    - Alszom.

Elmegy a cigány Amerikába, ott is lop, elkapják és börtönbe kerül. A cellatársa egy nagydarab nigger. Öltözködés közben odaszól a cigány a niggernek:
    - Há te akkora a f@szod, mint a fakanál.
    - Yes, yes, fuck anal.

Egy cigány kel át a határon, hóna alatt egy hegedűtokkal, és egy Rákosi képpel. A határőr megkérdezi:
    - Hova mégy cigány?
    - Nyugatra muzsikálni.
    - És minek oda a Rákosi kép?
    - Ha mégis honvágyam lenne, akkor csak ránézek.