Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Hellhammer
    Idézet a droidzónából:

"A mûsorban egy cigánygalerit mutattak be, akik a Népligetben õgyelgõ homokosok kirablásával foglalkoztak. A galeri tagjai buzikurváknak adták ki magukat, és így csalták lépre az arra tévedõ "ügyfeleket". Megjelent a képernyõn egy iszonyatosan ronda, nyúlszájú, selejtes cigány, akinél rondábbat talán a legöregebb vajda sem tudna összeszedni, pedig ugyebár volna választék. Szabó elvtárs feltette ennek az alaknak a kérdést: ugyan hogyan hitették el a károsultakkal, hogy õk homoszexuális prostituáltak? Mire a cigány:

- Há' az úgy vót... hogy én odamentem a hapsihoz, oszt' megkérdeztem: BUZI-E VAGY?!
    - És ezután?
    - Há' ezután nem vót semmi, me' addigra a többiek má' ütötték.
    - De ehhez minek kellett leszólítani?
    - Hát...

Erre a kérdésre a cigány maga sem tudta a választ, de biztosan kapott pár nyugodt évet, hogy gondolkodhasson rajta."