Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Balu san
    Aki nem ismeri, íme:

Három hajótörött úszik az óceánban. Egyszer csak meglátnak a horizonton egy hajót és ráhajtanak.
    Amint közelebb érnek látják, hogy a hajón apácák utaznak. Természetesen felkiabálnak, hogy mentsék ki őket.
    Az apácák vezetője azt mondja a fedélzetről:
    - Rendben van, de csak akkor húzzuk ki önöket, ha megfoszthatjuk a férfiasságuktól.
    A hajótöröttek tanakodnak, hogy most mit tehetnének. Az egyik már borzasztóan átfázott. Ő úgy dönt, kimászik.
    Kis idő elteltével két társa egy rövid üvöltést hall a hajóról. Később a második hajótörött is feladja, ő is kimászik. A harmadik, aki hátra marad egy hatalmas, végtelennek tűnő sikolyt hall. Megijed, de nincs választása, végül ő is kimegy - elkerülve ezzel a biztos halált.
    Miután kimászik, így szól a fő apácához.
    - Elnézést nővér, de megkérdezhetem, hogy miért üvöltött az első társam egy rövidet, míg a másik egy baromi hosszút?
    - Hát persze. Megkérdeztük a foglalkozásukat. Az egyik azt mondta, hogy ő favágó. Erre lecsaptuk a péniszét egy fejszével. A másik azt mondta, hogy ő asztalos. Neki legyalultuk...
    Erre a harmadik hajótörött elkezd röhögni...
    - Maga meg most mit röhög??? - kérdi felháborodottan az apáca.
    - Hát azt, hogy én meg cukrász vagyok. Mire elszopogatják, majd csak kikötünk valahol...