Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Balu san #6792 Aki nem ismeri, íme:
Három hajótörött úszik az óceánban. Egyszer csak meglátnak a horizonton egy hajót és ráhajtanak.
Amint közelebb érnek látják, hogy a hajón apácák utaznak. Természetesen felkiabálnak, hogy mentsék ki őket.
Az apácák vezetője azt mondja a fedélzetről:
- Rendben van, de csak akkor húzzuk ki önöket, ha megfoszthatjuk a férfiasságuktól.
A hajótöröttek tanakodnak, hogy most mit tehetnének. Az egyik már borzasztóan átfázott. Ő úgy dönt, kimászik.
Kis idő elteltével két társa egy rövid üvöltést hall a hajóról. Később a második hajótörött is feladja, ő is kimászik. A harmadik, aki hátra marad egy hatalmas, végtelennek tűnő sikolyt hall. Megijed, de nincs választása, végül ő is kimegy - elkerülve ezzel a biztos halált.
Miután kimászik, így szól a fő apácához.
- Elnézést nővér, de megkérdezhetem, hogy miért üvöltött az első társam egy rövidet, míg a másik egy baromi hosszút?
- Hát persze. Megkérdeztük a foglalkozásukat. Az egyik azt mondta, hogy ő favágó. Erre lecsaptuk a péniszét egy fejszével. A másik azt mondta, hogy ő asztalos. Neki legyalultuk...
Erre a harmadik hajótörött elkezd röhögni...
- Maga meg most mit röhög??? - kérdi felháborodottan az apáca.
- Hát azt, hogy én meg cukrász vagyok. Mire elszopogatják, majd csak kikötünk valahol...