Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
egy bizonyos másik fórum "új" jogpolitikájára költötték:
-Adjon isten drága jó szerkesztő úr, eljövék esmét kegyelmedhez, hogy kiadná ezen újabb kötetnyi verselményemet!
- Isten hozta, drága jó Petőfi uram, addsza csak azt a termetes paksamétát, hadd lám izibe!
- Tessen csak olvasni bátran, magam is szerfelett büszke vagyok egynémelyre közülük...
-Höh, Petőfikém, nagy baj van. Hát miket hozott maga ide nekem?
- Verselményeim legkiválóbbikait; miszerint köztük volna a Nemzeti dal, aztán a ...
- Hát éppen ez a baj! Úgy csinál, mint aki nem tudná: azzal, hogy elmondá e verset a Múzeum lépcsőjén, bizony a versnek joga reászálla rögvest a Nemzeti Múzeum Kertkarbantartó Rt-re, ki magának a Múzeumkertnek, s mindennek, mi ott történnék, birtokosa, eképpen jó Sándorom, önnek ahhoz a verseléshez immáron fikarcnyi jussa sincs, míg az engedélyről pecsétes papirost elibém nem rak!
-Teringettét, ez aztán csavaros, nem gondoltam volna effélét, mégha diligenter frequentáltam is oskoláim egykoron, de ha már itt vagyunk, megtenne-é nékem valamely szívességet?
- Meg hát, ha nem kerül sokba, és van róla papiros.
- Papiros az volna. Lássa ön e pakett franczia kártyát, hadd küldenék verseim újdonatúj birtokosainak négy lapnyit belőle üzenetül...
-Aztán melyek volnának azok?
- A J Q A