Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Dzsini
    egy bizonyos másik fórum "új" jogpolitikájára költötték:
    -Adjon isten drága jó szerkesztő úr, eljövék esmét kegyelmedhez, hogy kiadná ezen újabb kötetnyi verselményemet!
    - Isten hozta, drága jó Petőfi uram, addsza csak azt a termetes paksamétát, hadd lám izibe!
    - Tessen csak olvasni bátran, magam is szerfelett büszke vagyok egynémelyre közülük...
    -Höh, Petőfikém, nagy baj van. Hát miket hozott maga ide nekem?
    - Verselményeim legkiválóbbikait; miszerint köztük volna a Nemzeti dal, aztán a ...
    - Hát éppen ez a baj! Úgy csinál, mint aki nem tudná: azzal, hogy elmondá e verset a Múzeum lépcsőjén, bizony a versnek joga reászálla rögvest a Nemzeti Múzeum Kertkarbantartó Rt-re, ki magának a Múzeumkertnek, s mindennek, mi ott történnék, birtokosa, eképpen jó Sándorom, önnek ahhoz a verseléshez immáron fikarcnyi jussa sincs, míg az engedélyről pecsétes papirost elibém nem rak!
    -Teringettét, ez aztán csavaros, nem gondoltam volna effélét, mégha diligenter frequentáltam is oskoláim egykoron, de ha már itt vagyunk, megtenne-é nékem valamely szívességet?
    - Meg hát, ha nem kerül sokba, és van róla papiros.
    - Papiros az volna. Lássa ön e pakett franczia kártyát, hadd küldenék verseim újdonatúj birtokosainak négy lapnyit belőle üzenetül...
    -Aztán melyek volnának azok?
    - A J Q A