Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Adam5
    nemtom volt-e már valameik:
    1.) Az egyik kisfiú új kutyát kap. Elviszi sétálni, s út közben találkozik a barátjával.
    - Jaj, de aranyos kutyád van! - kiált fel a barátja.
    - Simogasd meg!
    - Nem harap?
    - Én is ezt szeretném megtudni!

2.) Gandalf mondja a hobbitoknak:
    - Jó nektek hobbitok, hogy a munkátok a hobbitok...

3.) Elpusztul az állatkert majma, nincs mit tenni, az egyik munkás beöltözik majomnak. Minden rendben megy, mig a nagy szaladgálás közben bele nem esik egy árokba, ami az oroszlántól véd. Éktelen kiabálásba kezd, mire közelebb megy az oroszlán:
    - Maradj már csendben! Azt akarod, hogy mindketten elveszítsük az állásunkat?

4.) Az egér összeházasodik az elefánttal, de a nászéjszaka előtt közvetlenül az elefánt szívrohamban meghal. Mire az egérke így szól:
    - Na, cseszd meg, még egy jót se dugtunk, most meg életem végéig áshatom a sírodat!

5.) Miért nem szalad a csiga?
    - Mert hülyén nézne ki, ha lobogna a szeme.

6.) A kis csiga kérleli a mamáját:
    - Hadd szaladjak át az úttesten!
    - Most nem lehet! Két óra múlva jön a busz.

7.) A születésnapján kopogtatnak a mogorva, öregúr ajtaján. Nagy nehezen, botra támaszkodva kicammog, hogy ajtót nyisson. Odakint egy csigát lát az ajtó előtt.
    - Boldog születésnapot! - kiáltja a csiga.
    Az öreg azt hiszi, megbolondult, nagyot rúg a csigába, mire az átrepül az út túloldalara. Egy év múlva ismét születésnapját ünnepli az öreg. Most is kopogást hall, kicammog. Hát az ajtó előtt ott áll a csiga, és nyöszörögve kérdezi:
    - Ezt most miért csináltad?

8.) - Hogy mondják angolul: "Ma este a megbeszéltek ellenére sajnos nem jön vacsorára az anyósom"?
    - "YYYESSSS!!!"

9.) Kisfiam, miért nem mész játszani a Pistikével?
    - Jaj, anya, te szeretnél játszani egy olyan gyerekkel, aki trágár, bunkó, hazudós, lopós és mocskos?
    - Nem.
    - Pistike sem...

10.) - Olyan kedélytelen vagyok, fáradt és fásult...
    - Csináld azt, amit én szoktam ilyenkor. A legjobb gyógymód... Menj, és dugj egyet az asszonnyal.
    - Gondolod?
    Egy óra múlva:
    - Barátom, a fene se gondolta volna, hogy ilyen szép kéglitek van!

11.) Négy apáca egyszerre hal meg, és most ott állnak Isten előtt a nagykapunál:
    - Lányaim, ha meggyónjátok összes bűneiteket, akkor bemehettek!
    - Isten, én egyszer láttam egy férfi nemiszervét.
    - Nem baj, kislányom, mosd meg a szemed és menj be!
    - Isten, én egyszer megfogtam egy férfi nemiszervét!
    - Jaj kislányom, na jól van, mosd meg a kezed és bemehetsz!
    Erre hirtelen megelőzi a negyedik apáca a harmadikat.
    - Kislányom, te miért tolakodsz ennyire?
    - Majd pont abba fogok beleinni, amibe ő a seggét öblögeti!

12.) Két kereszteslovag baktat egymás mellett a keresztesháborúban. Egyik egy kulcsot pörget az ujján. A másik megkérdi:
    - Te, mi az az ujjadon?
    - Tudod, most évekre otthagytam a feleségemet, és rácsatoltam az
    erényövet.
    - Te szerencsétlen! Hiszen a te feleséged a legrondább nő az egész országban!
    - Igen, de ezt a kulcsot el is lehet hagyni...

13.) A székely és a felesége vacsoráznak. A nő magára borítja a pardicsomos szószt. Azt mondja a férjének:
    - Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
    - Ja! Meg még le is etted magad!

14.) A medve és a nyuszi sétálnak az erdőben és találkoznak a jótündérrel.
    - Mivel ilyen szimpatikusak vagytok nekem, teljesítem három kívánságotokat. - mondja a jótündér.
    - Én 10 medvelányt akarok. - mondja a medve.
    - Én a legújabb és legdrágább autót akarom. - mondja a nyuszi.
    - Én... még 10 medvelányt akarok! - mondja a medve.
    - Én pedig.. egy kifogyhatatlan benzinkutat az autómhoz. - mondja a nyuszi.
    - Én.. azt akarom, hogy a világ összes medvelánya az enyém legyen! - mondja a medve.
    - És neked, nyuszi, mi az utolsó kívánságod?
    - Hm... Tudod mit? Legyen a medve buzi.