Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Sadun Tryst
    Nemtom' volt már-e ez a kis aranyos, de sztem kurva jó... :)

Béla megy be a kocsmába, és látja, hogy a barátja Józsi nagyon vidám. Fülig ér a szája.
    -Hát veled meg mi történt, hogy ilyen boldog vagy? -kérdi Béla.
    -Ezt nem fogo elhinni! Ma reggel mikor fényeztem a csónakom, egy szőke bombázó, vörös feszülős ruhában odajött, hozzám, hogy nem vinném-e el a tóra egy körre! Mondtam: "Persze!". Majd a tú közepén megkérdeztem: "Baszol vagy úszol?" És a csaj nem tudott úszni! Érted Béla, nem tudott úszni!
    Másnap Béla megint megy a kocsmába, és látja, hogy Józsi megint rohadt boldog. De ha lehet mégbodogabb, mint tegnap.
    -Má megint miért vagy ilyen boldog?
    -Ezt nem fogod elhinni Béla! Ma reggel mikor fényeztem a hajóm, egy hosszú barna hajú csaj, nagy hegyes csöcsökkel odajött hozzám és megkért, hog vigyem be a tóra! Megtettem. Majd a tó közepén megint feltettem a kérdést: "Baszol vgy úszol?" És a csaj nem tudott úszni, egy scapást sem! Érted Béla?!
    Harmadnap megint Béla megy be a kocsmába, és látja, hogy Józsi nagyon le van törve. Savanyú arcot vág és még sápadt is.
    -Hát te meg miért vagy ilyen szomorú?
    -Képzeld. Ma odajött egy fekete hajú istennő, párduc testtel, és bazi nagy kanákkal. Megkért, hogy a csónakommal vigyem be a tóra. Megtettem. -majd itt egy picit elcsuklott a hangja Józsinak egy picit, de folytatta. -majd mikor beéprtünk a tó közepére, feltettem a kérdésem: "Baszol vagy úszol?" Erre a csaj letépte magáról a ruháját, és nagyobb fasza volt, mint az evezőlapát! És én nem tudok úszni... Érted Béla, egy csapást sem tudok úszni...