Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Nemtom' volt már-e ez a kis aranyos, de sztem kurva jó... :)
Béla megy be a kocsmába, és látja, hogy a barátja Józsi nagyon vidám. Fülig ér a szája.
-Hát veled meg mi történt, hogy ilyen boldog vagy? -kérdi Béla.
-Ezt nem fogo elhinni! Ma reggel mikor fényeztem a csónakom, egy szőke bombázó, vörös feszülős ruhában odajött, hozzám, hogy nem vinném-e el a tóra egy körre! Mondtam: "Persze!". Majd a tú közepén megkérdeztem: "Baszol vagy úszol?" És a csaj nem tudott úszni! Érted Béla, nem tudott úszni!
Másnap Béla megint megy a kocsmába, és látja, hogy Józsi megint rohadt boldog. De ha lehet mégbodogabb, mint tegnap.
-Má megint miért vagy ilyen boldog?
-Ezt nem fogod elhinni Béla! Ma reggel mikor fényeztem a hajóm, egy hosszú barna hajú csaj, nagy hegyes csöcsökkel odajött hozzám és megkért, hog vigyem be a tóra! Megtettem. Majd a tó közepén megint feltettem a kérdést: "Baszol vgy úszol?" És a csaj nem tudott úszni, egy scapást sem! Érted Béla?!
Harmadnap megint Béla megy be a kocsmába, és látja, hogy Józsi nagyon le van törve. Savanyú arcot vág és még sápadt is.
-Hát te meg miért vagy ilyen szomorú?
-Képzeld. Ma odajött egy fekete hajú istennő, párduc testtel, és bazi nagy kanákkal. Megkért, hogy a csónakommal vigyem be a tóra. Megtettem. -majd itt egy picit elcsuklott a hangja Józsinak egy picit, de folytatta. -majd mikor beéprtünk a tó közepére, feltettem a kérdésem: "Baszol vagy úszol?" Erre a csaj letépte magáról a ruháját, és nagyobb fasza volt, mint az evezőlapát! És én nem tudok úszni... Érted Béla, egy csapást sem tudok úszni...