Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ezt most kaptam!:DDDD
Valami társkeresőből lett ollózva...
Gábor0021 írta: (V2003-05-25 14:02:34)
Szia!
Én egy 22 éves győri srác vagyok! És egy szexkapcsolatot szeretnék veled,mert nagyon tetszik a reglapod! Én 182cm,90kg,fekete haj,kék szem,mackos testalkat,szolibarna,a "kukimnál" fazonigazitott,a honajam borotvált!És nem vagyok buzi csak nagyon igényes! A reglapomon van kép is!
Puszi
Gábor
Soma írta: (V2003-05-25 02:49:14)
Szijja cicus!
Hogy s mint ijjen későn?
Lenne kedved egy kis erotikus csevegéshez? Elmesélhetnéd hogy szereted a szexet? Cserébe én is felizgatnálak! Na mit szólsz?
Szíjja és puszi a pocidra!
Soma
mesztelen írta: (Cs2003-05-29 00:52:10)
Szia, végignéznéd it a net-en ahogy kiverem a farkam:)??
Szerintem az illető fiatalembernek a fiúkkal való
ismerkedés volt a célja, csak így burkoltan próbálkozott, rajtam ne múljon, én nem vagyok semmi rossznak az elrontója,
szóval fiúk nyugodtan lehet hívni őt:
Janeeka írta: (Cs2003-05-29 17:43:33)
Szia!
Sexpartnert keresek,de komoly kapcsolat is kialakulhat...
Ha van kedved,hívj fel...
(és itt egy tel.szám következett)
Szió
Jani
Komolyan mondom nem csodálkozom, hogy egyre több a leszbi nő...