Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • szurmakotium
    Ezt a truestoryt most olvastam az ökörszem.hu-n ...

Ősi legenda az ágyúgolyó-egérről:

Visszanézve, nagy hibát követtem el, amikor gyufát gyújtottam. De csak az egeret akartam kihúzni - mondta a Salt Lake City Hospital megrökönyödött orvosainak Eric Tomaszewski. Tomaszewski es homoszexualis partnere, Andrew "Kiki" Farnum sürgős ellatásra szorult a kórházban egy félresikerült "szeretkezés" után.
    "Benyomtam egy papircsövet Kiki végbélnyílásán keresztül és beengedtem Ragott-ot, az egerünket mint ahogy máskor is. Amikor Kiki elélvezett, megpróbáltam kicsalni Ragott-ot, de most az egyszer nem akart kijönni. Akkor bekukucskáltam a csövön keresztül es gyufát gyújtottam, hátha a fényre kijön" - mondta Tomaszewski.
    A továbbiakban a kórház szóvivője vette át a szót: "A gyufa lángja belobbantotta a bélben megszorult levegőt, a lángcsóva meggyújtotta Mr. Tomaszewski haját es az arca súlyos égési sérülést szenvedett. Ragott bundája is meggyulladt és egy, a bélben mélyebben megszorult levegőt is belobbantott, aminek eredményeképp Ragott kirepült mint egy ágyúgolyó. Tomaszewski másodfokú égési sérülést szenvedett es eltört az orra amikor Ragott belecsapódott az arcába. Mr. Farnum első es másodfokú égési sérüléseket szenvedett a végbélnyilásán és a végbélen."