41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
praksi #5604 minden ember egyenlőnek születik, csak amíg a fehér embert a gólya hozza, addig a cigányt a Kánálás Gém!... -
#5603 mi nem tárgyaljuk, csak röhögünk rajta:D -
#5602 tovább tovább -
cyrus #5601 Végre kiadták!!!!
Elkészült a cigány nyelvű Biblia.
Magyarországon a világon elsőként jelenik meg a teljes Biblia cigány nyelvű fordítása.
Egy két apróbb mondatot kiollóztam az új kiadványból és közreadtam...
... vónultak a zenészek messze földre, vezette őket Lakodalmas Mózes. Elértek nagy folyóhóz, nem vót se híd se palló, még egy kis deszka sé.
Fétek ám mer se nem úsznak se nem akarnak fürödni, a hegedű meg nem állja a vízet. Fogták magukat és monddá nekik a Lakodalmas Lagzi Mózes, ehátení, sutty oszt odalegyíntett a vízre. Ketévát a víz, a sok zenész meg roma áthaladt, száraz lábbal kéltek át a nagy fójón, azóta se vót ijen tcsoda!...
... vót egy embör dikmán a Fehérember födgyén, hítták őtet Lakatos Sámsonnal. Nagy hosszú sötét haja vót néki, asztat mondta neki az asszonya, de dikmá LakSi feküdjünk é be az ágyba. Ugrott ám a csóka és rázta a
csóveszt, dellázta a macát, de nem tudta, hogy a sápadtarcúak megbabonázták a luvnyát, aki míg fáradtan feküdt levágta neki 7öles hajaszálát e.
Tagbaszakadt a csóka, vót ám nagy ünnepelés a fehérek között. de megnőtt a haja és rájuk borította a házukat ...
... vót nagy víz, jött le a hegyekbü! De akkor Kolompár Noé épített nagy hajót, vót pénze a fémhulladék árusításábú. Megpakolta a hajót a sok kis pulyával rokonnal, oszt átvészeték a nagy vízet...
lehetvoltmár -
#5600 Miaz:
- Cukros és szobahőmérsékleten köt?
- Nagymama. -
cyrus #5599 A cigány át akar szökni a zöldhatáron, de a határőr észreveszi, és feltertóztatja.
- Fordulj vissza cigány, itt nem mehetsz át!
- Engeddzsen mán át drága hátárőr úr, a romnyi a lelkemre kötötte, hogy ne merjek vissadzsönni, mer megöl...
- Akkor sem mehetsz át, fordulj vissza! - feleli a határőr.
- Ná jóván, vissámedzsek, de á romnyi megöl, és ezs á mágá lelkin szárád... ...Hát ván mágánák síve...? ...Nyóc purdém ván... ...Legálább á kábátomát lűjje mán át, hogy á romnyi lássá hogy megpróbátám...!
- Nah, jól van cigány, de utána tünés vissza!
- DURR... - átlövi.
- Jááj, hát ne ídzs hátárőr urám! Nem ismeri ázs én romnyimát...
- Miért, hogyan lőjem át?
- Hát, sorozsáttál...
- TA-DA-DA-DA-DA-DA-DA-DA-DA-DA-DA-DA-DA-DA-DAMM...
- Nah, így már jó lesz? - kérdi vigyorogva a határőr a ronggyá lőtt kabátot látva.
- Nem ross... - feleli a cigány. -...de há még á kálápomát is átlűné, ázs lenne ázs igázsi.
- Klikk...
- Nem tudom, cigány... elfogyott a lőszer...!
- Á visonlátásrá, májd kűdök mágánák képeslápot Bécsbűl.
A cigányt elküldik vízimentő tanfolyamra. A vizsgán a bizottság előtt kell számot adnia tudásáról.
- Mit csinálsz, ha ki kell menteni valakit a vízből?
- Beugrom érte, nem engedem, hogy belém kapaszkodjon, mert magával hlúzhat hanem lefogom a kezét, rácsapok a fejére és a hajánál fogva kihúzom a vízből.
- Nagyon jó. De mit csinálsz, ha a vízben a mi szeretett vezérünket, Rákosi elvtársat látod meg?
- Akkor is beugrok, nem hagyom, hogy belém kapaszkodjon, hanem lefogom a kezét, rácsapok a fejére, és a hajánál fog...és ha nincs haja, hát nincs haja!
-
cyrus #5598 - Mit hallott a Terminátor életében utoljára?
- ???
- Ehh, hát ez fémbő vót gecosz !
Ez nem cigányvicc....:D
a társadalom bármely rétegére vonatkozhat ! -
#5597 Két cigánygyerek beszélget:
- Te, há' megszeresztem a joksit!
- Kajakra?
- Nem, kocsira! -
cyrus #5596 Nincs kiirva hogy rasszista viceck nem mehetnek.. .ha nem mesélünk cigó vicceket, ne meséljünk szőkenős, kövérnős, rendőrös, parasztos vicceket se, mert azok is sértenek egy-egy réteget..... -
macilaci123 #5595 Két férfi beszélget:
-a kedvencem a 69-es póz
mire a másik:
-az enyém a 71-s
-az meg milyen?
-olyan mint a 69 és még 2 nő -
#5594 Jó nemérdekel. Nyisattok egy topicot neki ne itt beszéljetek róla. -
#5593 Valószínű :) -
Prank #5592 lehet hogy CSAJOK akart lenni:)) -
#5591 1 jogos kijelentés. -
#5590 "A C*****OK meg húzzanak minél messzebbre."
Ez tényleg nem rasszista kijelentés. Ez egy kedves, aranyos hozzászólás mi? -
#5589 Jó ki nem szarja le, hogy szerintetek mi az igazság, vagy, hogy valójában mi az igazság, akkor se itt kéne megtárgyalni. Ennyi! -
#5588 ebben mi volt rasszista? ez az igazság.... -
#5587 A topik neve viccek, nem itt kéne kiélni rasszista érzelmeiteket. Egyébkén is hányingert kapok az ilyenektől...
Na pls vicceket és ne ezt a szarságot! THX! -
#5586 Ja, milyen nagy igazságok vannak ebben. Tipikus magyar sztori.
A C*****OK meg húzzanak minél messzebbre. Hehe. -
#5585 HEHE!
Remélem mától az ilyen "tücskök" családostúl minimum Strassbourgba húznak örökre, vagy Kanadába, ahogy szlovák tücsök társai tették már korábban!
(Jelige: Minél messzebb a hazától!) -
#5584 AZ EREDETI VERZIÓ:
A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette
házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre. A tücsök úgy
gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat. Eljött a tél, a hangya nem
fázott és nem éhezett, ám a tücsök élelem és szállás híján a hidegben lelte
halálát.
A HUMÁNUS VERZIÓ:
gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a
nyarat. Eljött a tél, és a tücsök bekönyörögte magát a balek hangyához, ahol
tovább mulatozott.
A MAGYAR VERZIÓ:
gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat. Eljött a hideg tél, és a
nélkülöző tücsök sajtótájékoztatót hívott össze azt a kérdést feszegetve, hogyan
lehet az, hogy míg egyesek kint fagyoskodnak a hidegben, mások úgy élnek,
mint a hangya. A CNN, az RTL Klub, a TV2 és az MTV felvételeket mutatott be a
didergő tücsökről, és a melegben, terített asztal mellett henyélő hangyáról. A
világ döbbenten konstatálta az égbekiáltó különbséget. Hogyan lehetséges, egy
ilyen jól fejlődő, épülő országban a tücsköt így sorsára hagyni? A NZSZ
(Nemzetközi Zöldbogarak Szövetsége) vezetői több hírműsorban is "zöldellenes
elfogultsággal" vádolták a hangyát, és felhívták a figyelmet arra a szomorú
tényre, hogy a világon sok tücsök áldozata ennek a kirekesztő mozgalomnak. Breki,
a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban, és mindenki
könnyekre fakadt, amikor az "Azért Vannak A Zöldbarátok" című slágert énekelték. A
Köztársasági Elnök és felesége egy jótékonysági bálon támogatásukról
biztosították a tücsköt, és olyan javak juttatását helyezték kilátásba, amiből a tücsök
az előző kormányzati ciklusban kimaradt; ahogy a miniszterelnök fogalmazott:
"... hogy ne süvölthessenek újra az előző rendszer szelei". Lengyel László
politológus a "Mélyvíz" adásában kifejtette, hogy a hangya a tücsök kárára
szépen meggazdagodott, és egyúttal az ilyen típusú Jövedelmek elvonását célzó
adójogszabály szükségességét hangoztatta az "egyenlő közteherviselés"
szellemében. Végül, az "Egyenlő Esélyeket Az Anti-Zöldekkel" szervezet hathatós
közreműködése nyomán a hangyát visszamenőleges hatállyal megbírságolták, mert nyári
munkái közben nem foglalkoztatott elegendő számú zöld bogarat,
adótartozásait behajtották és házát az állam elkobozta. A történet végén látjuk, amint a
tücsök felélte a hangya utolsó téli élelemtartalékait a kormánytól kapott
házban (ami nemrég még a hangyáé volt), a hangya pedig eltűnik a hóban. Másnap
reggel pedig a tücsök fogta a cókmókját és (mivel sikerült Teljesen felélnie a
hangya vagyonát) elindul egy újabb hangyát keresni...
(ha a mai magyar valósággal bármi összefüggést vél felfedezni az a
véletlenműve) -
#5583 DURVA! -
soldier #5582 Melyik az a három mondat ami minden kocsmai verekedés előtt elhangzik?
MIVAN?? MIVAN?? MIVAN??
:DD -
#5581 >>Hat annak mar nagyon perverznek kell lennie, aki egeret rak a seggebe.
Hátja .. jól ki is röhögöm ...
Nem beszélve arról hogy összeszedhet egy jó kis A C. pneumoniaet vagy Egér-hepatitisz vírust ...
De mivel láttam egyszer egy mpget csak abban egy nő és egy szürke egér volt a főszereplő nagyon is elképzelhető ...
szal' szószerint "Nagy az isten állatkertje" -
#5580 Hat annak mar nagyon perverznek kell lennie, aki egeret rak a seggebe.
Bar angy az isten allatkertje....
En azert felnek, hogy kiragja, meg akkor is, ha szeretnek targyakat dugdosni oda.
Egy egerrel vagy barmilyen mas allattal nem probalkoznek :-) -
peet69 #5579 LOÁL :DDD -
#5578 Ezt a truestoryt most olvastam az ökörszem.hu-n ...
Ősi legenda az ágyúgolyó-egérről:
Visszanézve, nagy hibát követtem el, amikor gyufát gyújtottam. De csak az egeret akartam kihúzni - mondta a Salt Lake City Hospital megrökönyödött orvosainak Eric Tomaszewski. Tomaszewski es homoszexualis partnere, Andrew "Kiki" Farnum sürgős ellatásra szorult a kórházban egy félresikerült "szeretkezés" után.
"Benyomtam egy papircsövet Kiki végbélnyílásán keresztül és beengedtem Ragott-ot, az egerünket mint ahogy máskor is. Amikor Kiki elélvezett, megpróbáltam kicsalni Ragott-ot, de most az egyszer nem akart kijönni. Akkor bekukucskáltam a csövön keresztül es gyufát gyújtottam, hátha a fényre kijön" - mondta Tomaszewski.
A továbbiakban a kórház szóvivője vette át a szót: "A gyufa lángja belobbantotta a bélben megszorult levegőt, a lángcsóva meggyújtotta Mr. Tomaszewski haját es az arca súlyos égési sérülést szenvedett. Ragott bundája is meggyulladt és egy, a bélben mélyebben megszorult levegőt is belobbantott, aminek eredményeképp Ragott kirepült mint egy ágyúgolyó. Tomaszewski másodfokú égési sérülést szenvedett es eltört az orra amikor Ragott belecsapódott az arcába. Mr. Farnum első es másodfokú égési sérüléseket szenvedett a végbélnyilásán és a végbélen."
-
#5577 Nemtom, én az Elveszett próféciákra tippelnék... -
#5576 22-es csapdája? -
#5575 Ez egy könyvben volt, csak nem emléxem melyikben... -
#5574 :DDD -
#5573 háááháháhááááő!!! :D:D:D -
#5572 Hmm... olyan Douglas Adams stílus... -
#5571 Egy apaca elhatarozza, hogy megprobalja jo utra teriteni a zarda mellett dolgozo epitomunkasokat, mivel igen zavarja a fulet az allando karomkodas.
Ugy gondolja, hogy a legjobb modszer, ha az ebedszunetben o is a munkasokkal ebedel, igy nem tartja fel oket.
Becsomagolja az ebedjet egy zacskoba, es ebedidoben odamegy a munkasokhoz.
- Jo napot uraim! - kezdi a mondandojat mosolyogva. - Ismerik Onok Jezus Krisztust?
A munkasok egymasra neznek dobbenten, majd egyikuk odakialt az epitkezes masik vegeben uldogelo munkasoknak:
- He! Ismeritek ti Jezus Krisztust?
- Me' kerded? - kiabalnak vissza.
- Mert itt a felesege az ebeddel!
:)
-
#5570 Aznap valahogy semmi sem volt jó. Elővette a Háború és Békét és megpróbálkozott az olvasással, de nem ment. Elővett egy másik könyvet, de nem ment az olvasás.
Ekkor sajnálta csak igazán miért is nem tanult meg annak idején olvasni. -
#5569 USA-ban karambolozik két autó. Az egyikben csak fehérek, a másikban csak feketék. Mindenki megsérül. Kijön a mentő, de csak a fehérekkel foglalkoznak.
-Minket is!- órdit az egyik fekete srác.
Mire a mentős:
-Öreg, milyen színű ez a kocsi? Fehér. Értetek majd a fekete jön. -
#5568 Mi az ?
Száz foga van, és őriz egy vadállatot ?
A cipzár.
És mi a cipzár ?
Nyitány egy varázsfuvolához. -
#5567 Miert van a nagy oroszlannak nagy feje?
Ki ne ferjen a racson.
Miert van a kis oroszlannak kis feje?
Hogy nezne ki nagy fejjel?
Miert tartjak az oroszlant ketrecben?
Mert az akvariumban megfulladna.
Soroljam meg? :-) -
#5566 erről eszembe jutott egy:
- Mi az? Kicsi, rózsaszín és kavicsokat eszik?
- Kicsi rózsaszín kavicsevő. :)
-
#5565 LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL :))