Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • VinylToy #5530
    Egy üzletember - a tárgyalásait befejezve - valami kis könnyûvérû hölgyet keresett, a délután kellemes eltöltésére, mielõtt hazautazott volna.Talált is egy szemrevaló nõt, aki hajlandó volt a
    délutánt vele tölteni a hotelszobában, a megegyezett összegért, ami kerek 500 dollárra rúgott. A hetyepetye végeztével üzletemberünk kijelentette, hogy készpénze nincs, de kiírat egy csekket a titkárnõjével mihelyt hazaér, és elküldi neki,mint "LAKASBÉRLÉSI DÍJ". Másnap - útban az irodája felé - azonban úgy gondolja, hogy egy kicsit könnyelmû volt, hiszen így utólag belegondolva az egész nem ért 500 dollárt. Ezért aztán a titkárnõjével közli, hogy írjon ki egy 250
    és diktál hozzá egy levelet:

Kedves Asszonyom!

A borítékban talál ön egy 250 dollárról szóló csekket, és szeretném közölni, hogy azért nem fizetem ki a megalkudott árat, mert én úgy gondoltam, hogy a lakás:
    1.) nem lesz ennyire használt állapotban
    2.) lesz elég fûtés
    3.) és kicsike, barátságos lesz
    Viszont úgy vettem észre, hogy mar nagyon sokan laktak benne, semmi fûtés nem volt, ahhoz viszont nagyon nagy volt, hogy az ember otthon
    érezze magát benne. A hölgy megkapván a levelet, postafordultával küldte is vissza:

Tisztelt Uram! Elõször is nem értem, hogy hogyan képzeli, hogy egy ilyen gyönyörû lakás üresen álljon akar egy napig is?
    A fûtésrõl csak annyit, hogy eléggé jól fût ott minden, csak meg kellett volna találni a kapcsolót! Ami pedig a lakás nagyságát illeti, azt nevetségesnek tartom, hogy akinek alig van bútora, az csodálkozik, hogy kong a terem, és a tulajdonost hibáztatja ezért!