Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • wizy
    1001 éjszaka meséi: (nem jutnak eszembe a nevek, improvizálok)
    a birodalomban volt egy Ahmed nevű király, s neki volt egy gyönyörű lánya. az egyik udvari szolgálónak, Alinak nagyon megtetszett a lány, és ezt el is mondta barátjának, Barmednek. azt mondta, hogy bármit megtenne azért, hogy a lány melleit nyalogathassa. Barmed azt mondta, hogy 1000 aranypénzért el van intézve, igy megállapodtak. Barmed a lány melltartojába viszketőport tett, és másnap összehivta az orvosokat a király, hogy mi a viszketésre az orvosság. Barmed kioktatta az orvosokat, hogy a viszketést csak az emberi nyál oldhatja fel, és egyetlen embernek alkalmas erre a nyála, Alinak. hivta a király Alit, és az boldogan teljesitette a kérést, igy buntetlenül nyalogathatta a lány mellét, majd boldogságban uszva távozott. Összefutott Barmed-del, aki kérte az 1000 aranypénzt, de Ali azt mondta, hogy nem gondolta komolyan, és hogy nincs is annyi pénze. csakhogy nem számitott Barmed bosszujára; ugyanis bekente a király alsonadrágját viszketőporral, és a király másnap Alit hivatta.....
    lehe, hogy már ismeritek, én régen hallottam, emlékezetből irtam:-))