Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
1001 éjszaka meséi: (nem jutnak eszembe a nevek, improvizálok)
a birodalomban volt egy Ahmed nevű király, s neki volt egy gyönyörű lánya. az egyik udvari szolgálónak, Alinak nagyon megtetszett a lány, és ezt el is mondta barátjának, Barmednek. azt mondta, hogy bármit megtenne azért, hogy a lány melleit nyalogathassa. Barmed azt mondta, hogy 1000 aranypénzért el van intézve, igy megállapodtak. Barmed a lány melltartojába viszketőport tett, és másnap összehivta az orvosokat a király, hogy mi a viszketésre az orvosság. Barmed kioktatta az orvosokat, hogy a viszketést csak az emberi nyál oldhatja fel, és egyetlen embernek alkalmas erre a nyála, Alinak. hivta a király Alit, és az boldogan teljesitette a kérést, igy buntetlenül nyalogathatta a lány mellét, majd boldogságban uszva távozott. Összefutott Barmed-del, aki kérte az 1000 aranypénzt, de Ali azt mondta, hogy nem gondolta komolyan, és hogy nincs is annyi pénze. csakhogy nem számitott Barmed bosszujára; ugyanis bekente a király alsonadrágját viszketőporral, és a király másnap Alit hivatta.....
lehe, hogy már ismeritek, én régen hallottam, emlékezetből irtam:-))