Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Van egy beteges hazudozó itt a faluban, de olyan fokon hazudik, hogy szerintem már nem tudja mi a különbség hazugság és igazság között.
Közbe a mi üzletünkbe is be szokott jönni
összeválogattam az utóbi 10 év leg LOÁLabb hazugságait :
- Én már Európa összes országában voltam, csak 4 országban nem még.
( nem is volt még külföldön)
- 4 évet dolgoztam Monacóban egy építési vállalkozásnál.
- Romániában is voltunk, hat fotóalbumnyi képem van róla.
- A térdem meg azért fáj, mert harc közben megsebesültem.
(és hol harcolt Jóska bácsi ?)
- Afganisztánban
( Afganisztánban ? De ki ellen ?)
- Öööö, hát magyarok ellen.
- Most jövök Ausztriából, egy kavicsbányában dolgozom, egy hidraulikus szívattyú az én feadatom, azt szervízelem.
( fingja nincs a gépekhez)
- Nekem van ám pénzem, a feleségemtől is csak azért kérek kölcsön fröccsre, mert az összes pénzem a lányaimnak adom.
( mindig pénzt kunyerál a feleségétől ,ő meg nem is dolgozott soha)
- Én nem vagyok gazdag, de szegény sem. De azért havi 140 ezret azért keresek. Abból azért meg lehet élni ugye ?
( egyetértően bólogatok )
- Jövő héten akarok kimenni Ausztráliába dolgozni, valami céghez. Nem kamu, nem bóvli.
(egyetértően bólogatok)
- A jövő héten megyünk a feleségemmel nyaralni Korfu -ra.
két hétig maradunk.
( közbe, amikor "nyaralt" meg minden nap itthon láttam.)
(kérdeztem utána : milyen volt a nyaralás ?)
- Öööööö, Izééé. Jóóóóóóóóóóóóóóóó.
Csúcs ez a manusz, az biztos.DDDDDDDDDDDD