Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Dzsini
    Sámuel elmegy a bankba.
    - Jó napot, Sámuel úr!- köszönti őt tisztelettudóan a bank alkalmazottja.
    - Jó napot. Azért jöttem, hogy 1$ hitelt kérjek.
    - 1$-t ?? De Sámuel úr, hisz ezt minden probléma nélkül levonhatjuk az ön bármelyik számlájáról.
    -Nem, én hitelbe kérek 1 $-t, amit egy hónapon belül megfizetek. Ha nem kapom meg ezt a hitelt, minden folyószámlámat megszüntetem az önök bankjánál, minden ékszeremet elviszem, megszakítok önökkel minden kapcsolatot.
    - De Sámuel úr! Jó, ha így akarja, akkor megadjuk ezt a hitelt. Itt vannak az aláírandó dokumentumok.
    - Mekkora a kamat?
    - Havi 3%.
    - Rendben, de itt akarom hagyni a BMW-met garanciának.
    - Nem, Sámuel úr, erre semmi szükség. Az ön számlái elégséges garanciát nyújtanak.
    - Ha nem fogadják el a BMW-met garanciának, akkor megszüntetem az összes számlámat az önök bankjánál, kivonom az összes vagyonomat, ékszeremet.
    - Rendben, Sámuel úr, a Bank alagsori parkolójában hagyhatja a BMW- jét garanciaként 30 napra.
    - Tökéletes!
    Sámuel hazamegy, és boldogan mondja a feleségének:
    - Ruth, Ruth! Most már nyugodtan mehetünk nyaralni! Sikerült egy parkolót szereznem havi 0,03$-ért!