Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Két beképzelt bagoly ül a fán az egyik megszólal:
- Nekem azt mondta az isten, hogy én vagyok a legokosabb bagoly a világon!
Mire a másik:
- Nem emlékszem, hogy ilyet mondtam volna...
A rókának jólmenő boltja van az erdőben. Egyik nap a nyuszikát oktatja, aki a segédje. Pont a medve jön be vásárolni.
- Na figyelj nyuszika és tanulj.
Szervusz medve! Mit szeretnél?
- Egy fűnyírót.
- Jó, akkor egy fűnyíró és egy zsák.
- De nekem csak egy fűnyíró kell!
- De gondolkozz medve! Hát mibe rakod a levágott füvet?!
- Ja tényleg! Kössz róka!
Másnap a nyuszika vezeti a boltot, mivel a róka elutazott. Most a farkas jön be vásárolni.
- Szervusz farkas! Mit szeretnél?
- Őőő.. Izé. 10 szárnyasbetétet!
- Jó, akkor 10 szárnyasbetét és egy fűnyíró.
-De hát én csak betétet kértem, minek nekem fűnyíró!?
- Figyelj farkas, ha már egyszer el van b@szva a hétvégéd, legalább a füvet lenyírhatnád!
Az erdőben sorozás van, de nagyon sokan nem szeretnének katonák lenni. Nyuszika odamegy a bagolyhoz, hogy tanácsot kérjen tőle:
- Ó, Bagoly, te olyan bölcs vagy, segíts nekem, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
- Hát, Nyuszika, neked szép hosszúak a füleid. Vágd le az egyiket, és akkor biztos megúszod.
Na, nyuszika úgy is tesz, levágja, majd nem sorozzák be. Megy a róka is a bagolyhoz:
- Ó, Bagoly, te olyan bölcs vagy, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
- Hát, Róka, neked szép, hosszú, lompos farkad van, vágd le, és biztosan nem soroznak be.
A róka levágja, nem sorozzák be. Na, jön a medve:
- Ó, Bagoly, te olyan bölcs vagy, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
- Hát, Medve...neked se hosszú füled, se lompos farkad...sajnos le kell vágnod a faszodat.
A medve napokig szenved, mire végül iszonyatos kínok között megteszi. Megy a bizottság felé, de már messzirol kiabálnak neki:
- Medve, te ne gyere, neked lúdtalpad van!...