Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Alien
    Két beképzelt bagoly ül a fán az egyik megszólal:
    - Nekem azt mondta az isten, hogy én vagyok a legokosabb bagoly a világon!
    Mire a másik:
    - Nem emlékszem, hogy ilyet mondtam volna...

A rókának jólmenő boltja van az erdőben. Egyik nap a nyuszikát oktatja, aki a segédje. Pont a medve jön be vásárolni.
    - Na figyelj nyuszika és tanulj.
    Szervusz medve! Mit szeretnél?
    - Egy fűnyírót.
    - Jó, akkor egy fűnyíró és egy zsák.
    - De nekem csak egy fűnyíró kell!
    - De gondolkozz medve! Hát mibe rakod a levágott füvet?!
    - Ja tényleg! Kössz róka!
    Másnap a nyuszika vezeti a boltot, mivel a róka elutazott. Most a farkas jön be vásárolni.
    - Szervusz farkas! Mit szeretnél?
    - Őőő.. Izé. 10 szárnyasbetétet!
    - Jó, akkor 10 szárnyasbetét és egy fűnyíró.
    -De hát én csak betétet kértem, minek nekem fűnyíró!?
    - Figyelj farkas, ha már egyszer el van b@szva a hétvégéd, legalább a füvet lenyírhatnád!

Az erdőben sorozás van, de nagyon sokan nem szeretnének katonák lenni. Nyuszika odamegy a bagolyhoz, hogy tanácsot kérjen tőle:
    - Ó, Bagoly, te olyan bölcs vagy, segíts nekem, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
    - Hát, Nyuszika, neked szép hosszúak a füleid. Vágd le az egyiket, és akkor biztos megúszod.
    Na, nyuszika úgy is tesz, levágja, majd nem sorozzák be. Megy a róka is a bagolyhoz:
    - Ó, Bagoly, te olyan bölcs vagy, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
    - Hát, Róka, neked szép, hosszú, lompos farkad van, vágd le, és biztosan nem soroznak be.
    A róka levágja, nem sorozzák be. Na, jön a medve:
    - Ó, Bagoly, te olyan bölcs vagy, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
    - Hát, Medve...neked se hosszú füled, se lompos farkad...sajnos le kell vágnod a faszodat.
    A medve napokig szenved, mire végül iszonyatos kínok között megteszi. Megy a bizottság felé, de már messzirol kiabálnak neki:
    - Medve, te ne gyere, neked lúdtalpad van!...