Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
LOL 

"Szauron kijött és megmutatta az új gyurujét. Csapatszám estünk hanyatt a meglepetéstol, amikor láttuk, hogy ezüstkesztyuhöz képes volt futtatott aranyat feltenni. Ebbe a pasasba semmi jóízlés sem szorult."
...
"Kiadtunk pár szóróanyagot, de a címünknél Imladris helyett Völgyzugoly szerepel bennük. A marketingesünket kirúgtam, de ez már nem sokat segít. Még Gandalf is alig talál ide."
...
"Bilbó hozzánk költözött. Nem örülök, mert ahogy a régi mondás tartja: 'A hobbit ritkán jár egyedül.' Tegnap is azt álmodtam, hogy négy hobbit hancúrozik a kertben. Más se hiányzik."
...
"... Nem röhögtük ki. Legalább is ott nem."
...
"A Társaság nekiindult, hogy beteljesítse magasztos célját. Kész röhej. A hobbitok egy bokorban is elvesznek, Gimli mérföldekre buzlik, Gandalfnak tériszonya van ..."
...
"Nekivágtunk a túrának. Gandalf az összes útbaeso várromot megnézeti velünk. Bolond az öreg, hegyet akar mászni, amikor ott van Mória."
...
"Gandalf addig ordítozott, amíg a nyakunkba nem szakadt a fél hegyoldal. Frodó azt mondta, menjünk Móriába. Most mászhatunk vissza."
...
"Yess! Legolas véletlenül torkon lotte a trollt, most persze nagy az arca. Frodóról kiderült, hogy titokban testhez tapadó ezüstflitteres kombinét hord. Az összes társam végigtapogatta... Hova kerültem?"
...
"Ma találkoztunk egy balroggal. Olyat lehelt, hogy Gandalfnak szétcsúszott a választék a hajában.
Még nekem se ilyen büdös a szám. Gandalf beszólt neki. Van vér a pucájában."
...
"... A hobbitok gyász ürügyén egymást ölelgetik."
...
"Megyünk Lothlórienbe. Legolas ma tizenhétszer állt meg frizurát igazítani. Az erdo állítólag tele van tündékkel. Már elore hányingerem van ..."