Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • PREMIERE1
    LOL
    "Szauron kijött és megmutatta az új gyurujét. Csapatszám estünk hanyatt a meglepetéstol, amikor láttuk, hogy ezüstkesztyuhöz képes volt futtatott aranyat feltenni. Ebbe a pasasba semmi jóízlés sem szorult."
    ...
    "Kiadtunk pár szóróanyagot, de a címünknél Imladris helyett Völgyzugoly szerepel bennük. A marketingesünket kirúgtam, de ez már nem sokat segít. Még Gandalf is alig talál ide."
    ...
    "Bilbó hozzánk költözött. Nem örülök, mert ahogy a régi mondás tartja: 'A hobbit ritkán jár egyedül.' Tegnap is azt álmodtam, hogy négy hobbit hancúrozik a kertben. Más se hiányzik."
    ...
    "... Nem röhögtük ki. Legalább is ott nem."
    ...
    "A Társaság nekiindult, hogy beteljesítse magasztos célját. Kész röhej. A hobbitok egy bokorban is elvesznek, Gimli mérföldekre buzlik, Gandalfnak tériszonya van ..."
    ...
    "Nekivágtunk a túrának. Gandalf az összes útbaeso várromot megnézeti velünk. Bolond az öreg, hegyet akar mászni, amikor ott van Mória."
    ...
    "Gandalf addig ordítozott, amíg a nyakunkba nem szakadt a fél hegyoldal. Frodó azt mondta, menjünk Móriába. Most mászhatunk vissza."
    ...
    "Yess! Legolas véletlenül torkon lotte a trollt, most persze nagy az arca. Frodóról kiderült, hogy titokban testhez tapadó ezüstflitteres kombinét hord. Az összes társam végigtapogatta... Hova kerültem?"
    ...
    "Ma találkoztunk egy balroggal. Olyat lehelt, hogy Gandalfnak szétcsúszott a választék a hajában. Még nekem se ilyen büdös a szám. Gandalf beszólt neki. Van vér a pucájában."
    ...
    "... A hobbitok gyász ürügyén egymást ölelgetik."
    ...
    "Megyünk Lothlórienbe. Legolas ma tizenhétszer állt meg frizurát igazítani. Az erdo állítólag tele van tündékkel. Már elore hányingerem van ..."