Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • VinylToy #479
    Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján.
    Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgász szenvedélyérol) nagy doboz csalit kapott. Az egyik
    háznál pedig a gyönyöru, fiatal háziasszony sokat sejteto hálóköntösben várta, aki megfogta a kezet, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedélyesebb szeretkezésében részesítette. Miután kipihentek magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszeru reggelit készített neki.
    Miközben evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.

- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni. mondta, - de szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?

- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszolt a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked. Azt mondta:
    - Baszd meg, adj neki egy százast!

A reggeli már az én ötletem volt...

:))