Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Na ez nem nagy vicc, számomra csk azért vicces, mert a számtektenárom mesélte és úgy röhögött a saját viccén, hogy azt hittük megfullad. Szóval képzeljetek mögé egy hülye embert aki magán röhög, így már értelmet nyer.
_
Találkozik 3 nő: 1 svéd, 1 norvég meg 1 magyar. Beszélgetnek a családjukról, és elhatározzák, hogy hazamennek, és ráveszik a férlyüket egy kis házimunkára.
Mikor legközelebb találkoznak mesélik egymásnak:
-Hazamentem, nem csináltam semmit. Az első nap nem láttam semmit, a második nao sem láttam semmit, a haramdiknap láttam, hogy a férlyem mosogat és takarít.
A második is ugyanezt mondja.
A norvég is ezt mondja:
-Hazamentem, nem csináltam semmit. Az első nap nem láttam semmit, a második nao sem láttam semmit, a haramdiknap láttam, hogy a férlyem főz és takarít.
A megyar ezt mondja:
-Első nap nem láttam semmit, a második nap sem láttam semmit, a harmadik nap már láttam egy kicsit a jobb szememre.