Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • janos666 #4721
    Na ez nem nagy vicc, számomra csk azért vicces, mert a számtektenárom mesélte és úgy röhögött a saját viccén, hogy azt hittük megfullad. Szóval képzeljetek mögé egy hülye embert aki magán röhög, így már értelmet nyer.
    _
    Találkozik 3 nő: 1 svéd, 1 norvég meg 1 magyar. Beszélgetnek a családjukról, és elhatározzák, hogy hazamennek, és ráveszik a férlyüket egy kis házimunkára.
    Mikor legközelebb találkoznak mesélik egymásnak:
    -Hazamentem, nem csináltam semmit. Az első nap nem láttam semmit, a második nao sem láttam semmit, a haramdiknap láttam, hogy a férlyem mosogat és takarít.
    A második is ugyanezt mondja.
    A norvég is ezt mondja:
    -Hazamentem, nem csináltam semmit. Az első nap nem láttam semmit, a második nao sem láttam semmit, a haramdiknap láttam, hogy a férlyem főz és takarít.

A megyar ezt mondja:
    -Első nap nem láttam semmit, a második nap sem láttam semmit, a harmadik nap már láttam egy kicsit a jobb szememre.