Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Egy Houstoni fiatalember gyors leckét vett a fegyverek biztonságosságáról, amikor orosz rulettet játszott egy 45-ös kaliberu félautomata pisztollyal. A 19 éves Rashaad a barátainál volt, amikor azt javasolta, hogy játsszák a halálos játékot. Nyilvánvalóan azt nem vette észre, hogy a félautomata pisztoly, a revolverrel ellentétben, automatikusan behelyez egy lövedéket a tölténytárba, ha a fegyvert felhúzzák. Az esélye, hogy nyerjen orosz rulettben nulla volt, ahogy az hirtelen az agyába villant...
Egy rabló, hogy ki tudja fizetni a jövedelemadóját, elhatározta, hogy kirabol egy széfet egy áruházban. A széf ajtaján nagy örömére egy feliratot talált, mely a következo volt:
"Kérjük, ne használjon dinamitot. A széf nincs bezárva, csak el kell fordítani a gombot."
Így is tett. Hirtelen valami ráesett, az egész épületben kigyúltak a fények, és megszólalt a sziréna. Amikor a rendorök egy hordágyon kihozták, ezt sóhajtozta:
"Mélyen megrendült a bizalmam az emberiségben."
Kentuckyban, Hazardban egy férfi elvált a feleségétol, mert az " megverte, akárhányszor kivette a hagymát a hamburgerébol úgy, hogy nem kért engedélyt."
Connecticutban, Tarritville-ben egy férfi válási keresetet nyújtott be, mert a felesége a következo üzenetet hagyta a hutoszekrényen:
"Elmentem a bridzs-klubba. 7 órakor a 2-es csatornán lesz egy recept a vacsorádhoz."
New York város rendorsége letartóztatta a város legmegrögzöttebb közlekedési szabálysértojét, a 41 éves Leroy Linent, miután véletlenül a saját nevét adta meg, amikor megállították, mivel egy felszínesen, kézzel rajzolt rendszámtábla volt az autóján. Linen jogosítványát 633-szor érvénytelenítették 1990 óta. Amikor a rendorségen kikeresték a nevét a számítógépen, 1 óra 45 percig tartott az összes közlekedési kihágás kinyomtatása. Még legalább 340-en vannak a városban, akiknek több, mint 100-szor vonták be a jogosítványát.
Egy részeg támolygott be a Pennsylvániai ambulanciára, és komoly fájdalomra panaszkodott, amikor próbálta kivenni a kontaktlencséjét. Azt mondta, hogy a lencsék félig kijöttek, de aztán mindig visszaugrottak. A novér egy szívó pumpával próbált segíteni, de sikertelenül. Végül egy orvos megvizsgálta, és megállapitotta, hogy a férfinek nincs is kontaktlencséje. A szaruhártyáját próbálta felszakítani...
Egy számitógéptechnikus-tanuló megégette a péniszét egy sikeres kísérlet során, melyért 2500 újzélandi dollár készpénz és megfelelo cím jár. Thomas egy fehér keresztre tuzte a péniszét, leöntötte öngyújtó folyadékkal, és tuz fölé tartotta, hogy megnyerje a kétes híru *Meddig bírod?* versenyt Trader McKendry Éttermében, Christchurchben. Az Újzélandi Sörfozok által szponzorált eseményen arra biztatták a résztvevoket, hogy a legbujább szerepre pályázzanak. Thomas elnyerte a fodíjat, amit jogosítványként használ, a fittség bizonyítékaként, igazolva bátorságát. A sebes és égett péniszével ingyenes orvosi ellátást kapott egy diák-klinikán. Azt mondja, a testrésze egy kicsit érzékeny volt még másnap, de két hét elmúltával már majdnem teljesen meggyógyult, és nem bánta meg, amit tett. A fodíj nyeretese tagadja, hogy mazochista. "Tanuló vagyok, így kevés pénz is jól jön. Megérte a pénz miatt, és most már minden jobb. Úgy éreztem, utolérhetetlen voltam." A nyereményét arra akarja használni, hogy minden nap hamburgert és pitét vehessen ebédre. Thomas anyja, Barbara, aki a közönség soraiban ült, örült fia gyozelmének. "O már felnott ember. Megkönnyebbültem, amikor gyozött. Gyulöltem volna, ha valaki, aki mindezt végigcsinálja, mégsem érte volna el a célját."
Ohio államban, Bowling Greenben Robert Ricketts 19 éves egyetemista fejsérülést szenvedett, amikor elütötte a Conrail vonata. A rendorségnek elmondta, hogy azt akarta kipróbálni, milyen közel tud hajolni a mozgó vonathoz, anélkül, hogy az elütné.
Amikor az angol író, Oscar Wilde megérkezett klubjába, miután végignézte egy olyan darabja bemutatóját, ami totális bukás volt, valaki megkérdezte tole:
- Hogy sikerült a bemutató, Oscar?
- Ó - mondta Wilde. - A darab sikeres volt. De a közönség megbukott.
Egy foiskolán a hallgatóknak egy olyan mondatot kellett fogalmazniuk, amelyben a "szeretet" és a "szex" szó is elofordul.
Egy noi hallgató fogalmazása:
"Amikor két ember mélységesen és szenvedélyesen szereti egymást, és mindkettojükben megvan az egymás iránti magas fokú és kölcsönös tisztelet, akkor a társadalom morálisan és spirituálisan is támogatja, hogy ez a két személy a fizikai szex mámorában egyesüljön."
Egy férfi hallgató munkája:
"Szeretem a szexet."
Megtörtént eset. Az ürge Németországba utazik egy kis faluba, hogy felkeresse egy régi barátja sírját. A temetot nem találja, német nyelvtudása is hagy némi kívánnivalót maga után. Persze, feltalálja magát és az alábbi kérdéssel fordul egy helyi lakoshoz:
- Wo ist die Kaputplatz?