Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Crem
    Egy Houstoni fiatalember gyors leckét vett a fegyverek biztonságosságáról, amikor orosz rulettet játszott egy 45-ös kaliberu félautomata pisztollyal. A 19 éves Rashaad a barátainál volt, amikor azt javasolta, hogy játsszák a halálos játékot. Nyilvánvalóan azt nem vette észre, hogy a félautomata pisztoly, a revolverrel ellentétben, automatikusan behelyez egy lövedéket a tölténytárba, ha a fegyvert felhúzzák. Az esélye, hogy nyerjen orosz rulettben nulla volt, ahogy az hirtelen az agyába villant...

Egy rabló, hogy ki tudja fizetni a jövedelemadóját, elhatározta, hogy kirabol egy széfet egy áruházban. A széf ajtaján nagy örömére egy feliratot talált, mely a következo volt:
    "Kérjük, ne használjon dinamitot. A széf nincs bezárva, csak el kell fordítani a gombot."
    Így is tett. Hirtelen valami ráesett, az egész épületben kigyúltak a fények, és megszólalt a sziréna. Amikor a rendorök egy hordágyon kihozták, ezt sóhajtozta:
    "Mélyen megrendült a bizalmam az emberiségben."

Kentuckyban, Hazardban egy férfi elvált a feleségétol, mert az " megverte, akárhányszor kivette a hagymát a hamburgerébol úgy, hogy nem kért engedélyt."

Connecticutban, Tarritville-ben egy férfi válási keresetet nyújtott be, mert a felesége a következo üzenetet hagyta a hutoszekrényen:
    "Elmentem a bridzs-klubba. 7 órakor a 2-es csatornán lesz egy recept a vacsorádhoz."

New York város rendorsége letartóztatta a város legmegrögzöttebb közlekedési szabálysértojét, a 41 éves Leroy Linent, miután véletlenül a saját nevét adta meg, amikor megállították, mivel egy felszínesen, kézzel rajzolt rendszámtábla volt az autóján. Linen jogosítványát 633-szor érvénytelenítették 1990 óta. Amikor a rendorségen kikeresték a nevét a számítógépen, 1 óra 45 percig tartott az összes közlekedési kihágás kinyomtatása. Még legalább 340-en vannak a városban, akiknek több, mint 100-szor vonták be a jogosítványát.

Egy részeg támolygott be a Pennsylvániai ambulanciára, és komoly fájdalomra panaszkodott, amikor próbálta kivenni a kontaktlencséjét. Azt mondta, hogy a lencsék félig kijöttek, de aztán mindig visszaugrottak. A novér egy szívó pumpával próbált segíteni, de sikertelenül. Végül egy orvos megvizsgálta, és megállapitotta, hogy a férfinek nincs is kontaktlencséje. A szaruhártyáját próbálta felszakítani...

Egy számitógéptechnikus-tanuló megégette a péniszét egy sikeres kísérlet során, melyért 2500 újzélandi dollár készpénz és megfelelo cím jár. Thomas egy fehér keresztre tuzte a péniszét, leöntötte öngyújtó folyadékkal, és tuz fölé tartotta, hogy megnyerje a kétes híru *Meddig bírod?* versenyt Trader McKendry Éttermében, Christchurchben. Az Újzélandi Sörfozok által szponzorált eseményen arra biztatták a résztvevoket, hogy a legbujább szerepre pályázzanak. Thomas elnyerte a fodíjat, amit jogosítványként használ, a fittség bizonyítékaként, igazolva bátorságát. A sebes és égett péniszével ingyenes orvosi ellátást kapott egy diák-klinikán. Azt mondja, a testrésze egy kicsit érzékeny volt még másnap, de két hét elmúltával már majdnem teljesen meggyógyult, és nem bánta meg, amit tett. A fodíj nyeretese tagadja, hogy mazochista. "Tanuló vagyok, így kevés pénz is jól jön. Megérte a pénz miatt, és most már minden jobb. Úgy éreztem, utolérhetetlen voltam." A nyereményét arra akarja használni, hogy minden nap hamburgert és pitét vehessen ebédre. Thomas anyja, Barbara, aki a közönség soraiban ült, örült fia gyozelmének. "O már felnott ember. Megkönnyebbültem, amikor gyozött. Gyulöltem volna, ha valaki, aki mindezt végigcsinálja, mégsem érte volna el a célját."

Ohio államban, Bowling Greenben Robert Ricketts 19 éves egyetemista fejsérülést szenvedett, amikor elütötte a Conrail vonata. A rendorségnek elmondta, hogy azt akarta kipróbálni, milyen közel tud hajolni a mozgó vonathoz, anélkül, hogy az elütné.

Amikor az angol író, Oscar Wilde megérkezett klubjába, miután végignézte egy olyan darabja bemutatóját, ami totális bukás volt, valaki megkérdezte tole:
    - Hogy sikerült a bemutató, Oscar?
    - Ó - mondta Wilde. - A darab sikeres volt. De a közönség megbukott.

Egy foiskolán a hallgatóknak egy olyan mondatot kellett fogalmazniuk, amelyben a "szeretet" és a "szex" szó is elofordul.

Egy noi hallgató fogalmazása:
    "Amikor két ember mélységesen és szenvedélyesen szereti egymást, és mindkettojükben megvan az egymás iránti magas fokú és kölcsönös tisztelet, akkor a társadalom morálisan és spirituálisan is támogatja, hogy ez a két személy a fizikai szex mámorában egyesüljön."

Egy férfi hallgató munkája:
    "Szeretem a szexet."

Megtörtént eset. Az ürge Németországba utazik egy kis faluba, hogy felkeresse egy régi barátja sírját. A temetot nem találja, német nyelvtudása is hagy némi kívánnivalót maga után. Persze, feltalálja magát és az alábbi kérdéssel fordul egy helyi lakoshoz:
    - Wo ist die Kaputplatz?